Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θωρακισμένη DB11 από την Trasco

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θωρακισμένη DB11 από την Trasco

ΝΕΑ

Θωρακισμένη DB11 από την Trasco

ΝΕΑ

Οι πελάτες στην αγορά θωρακισμένων οχημάτων συνήθως αναζητούν πολυτελή SUVs και sedan για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για ασφαλή κινητικότητα. Αλλά όταν τα χρήματα δεν είναι θέμα, είναι πιθανό να μετατρέψετε σε θωρακισμένο οποιοδήποτε αυτοκίνητο επιθυμείτε. Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτή την Aston Martin DB11 που τροποποιήθηκε από την Trasco.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η εταιρεία με έδρα την Βρέμη ειδικεύεται στα θωρακισμένα οχήματα. Το πολυτελές coupé αναβαθμίστηκε για να παρουσιάσει το νέο ελαφρύ εξοπλισμό θωράκισης της A-Kip (Anti-Kidnapping). Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία “από επιθέσεις με όπλα, απαγωγές ή κλοπή τιμαλφών.”

Βασικά, το βρετανικό αυτοκίνητο απέκτησε το πακέτο Armor Level 4. Χρησιμοποιώντας βαλλιστικό χάλυβα σε συνδυασμό με σύνθετα υλικά μέσα στις πόρτες, αλλά και το All Level 4 Πιστοποιημένο Βαλλιστικό Γυαλί, η Trasco προσέθεσε λιγότερα από 150 κιλά στο κανονικό βάρος της DB11. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το συνολικό βάρος του οχήματος παραμένει αμετάβλητο, ώστε να μην υπάρχει συμβιβασμός στην απόδοση ή στα χαρακτηριστικά άνεσης. Επειδή μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με κινητήρα V12, 608 ίππων και 700 Nm ροπής, οι πιθανότητες είναι ότι η μικρή πτώση της απόδοσης θα είναι ελάχιστα αισθητή.

Advertisement
Advertisement

Η Trasco ισχυρίζεται ότι η ελαφριά θωράκιση A-Kip μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε όχημα. Εκτός από το πλεονέκτημα βάρους, η εταιρεία λέει ότι τα αυτοκίνητα που υποβλήθηκαν στη συγκεκριμένη διαδικασία διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση, επιτρέποντας έτσι τη διακριτική ανάμειξή τους στην κυκλοφορία. Μπορείτε να ελέγξετε του το λόγου το αληθές, ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες από τη διαφήμιση της Trasco JamesEdition – στο μόνο πράγμα που διαφέρει αυτή η DB11 από τις υπόλοιπες είναι το πάχος των κρυστάλλων στα παράθυρα. Δεν γνωρίζουμε πόσο κοστίζει η αναβαθμισμένη έκδοση A-Kip, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για τους ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά την DB11.

Aston-martin-db11-armored-by-trasco-tsiro-640