Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θυσίασε το αυτοκίνητό του για να τη σώσει! (+video)

Ελλάδα 17:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θυσίασε το αυτοκίνητό του για να τη σώσει! (+video)

ΝΕΑ

Θυσίασε το αυτοκίνητό του για να τη σώσει! (+video)

ΝΕΑ

Ένα εκπληκτικό video έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, για το οποίο μαθαίνουμε πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία που το καθιστούν ένα πρώτης τάξεως μάθημα κοινωνικής ευαισθησίας και υπευθυνότητας.

Advertisement
Advertisement

Η οδηγός ενός αυτοκινήτου, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της βγαίνει εκτός δρόμου και κινείται παράλληλα με τον οδικό άξονα Α28 κοντά στο Harderwijk στην Ολλανδία.

Η δύσκολη κατάσταση γίνεται αντιληπτή από αρκετούς οδηγούς στον παρακείμενο δρόμο, με έναν από αυτούς να αναλαμβάνει δράση προκειμένου να δοθεί ένα όσο το δυνατό πιο αίσιο τέλος σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή που θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ χειρότερα.

Ο Henry Temmermans από το κοντινό Nunspeet, ήταν αυτός που έγινε ήρωας λειτουργώντας πολύ αυθόρμητα. Βλέποντας το άλλο αυτοκίνητο να βγαίνει από το δρόμο και να κινείται παράλληλα και με δεδομένο πως η διαμόρφωση της οδού στο σημείο θα «έστελνε» και πάλι στο δρόμο το ακυβέρνητο αυτοκίνητο, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Advertisement
Advertisement

Η γυναίκα πίσω από το τιμόνι του VW Polo δεν είχε τις αισθήσεις της, οπότε και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δεν θα μπορούσε να είναι εξίσου αποτελεσματική. Ο Temmermans έφερε το δικό του αυτοκίνητο μπροστά από το Polo, η ταχύτητα του οποίου εκείνη τη στιγμή υπολογίζεται κοντά στα 50 χλμ./ώρα και το έβαλε να παίξει το ρόλο του «μαξιλαριού» για να σταματήσει την ανεξέλεγκτη πορεία του πρώτου.

Advertisement

Όλη η διαδικασία υπάρχει σε video από αυτοκίνητο που ακολουθούσε «τη δράση» και με camera στο παρμπρίζ, κατέγραφε τα πάντα. Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά οι υλικές ζημιές στα δύο αυτοκίνητα, ενώ μετά την διακομιδή της αναίσθητης γυναίκας στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως είχε και πέντε σπασμένα πλευρά.

Advertisement

Πραγματικά πολύ μικρό το κακό μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να προκληθεί αν ο Henry Temmermans δεν έπραττε τα δέοντα. Για την ηρωική του αυτή πράξη, ο Temmermans τιμήθηκε από το Δήμαρχο του Nunspeet. Το video έχει γίνει φυσικά viral, με τον πρωταγωνιστή να δείχνει πραγματικά σεμνός, καθώς μετά από σχετική ερώτηση απάντησε πως θα έκανε το ίδιο χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, ακόμα και αν η ταχύτητα κίνησης του άλλου αυτοκινήτου ήταν πολύ μεγαλύτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EICMA 2021: Honda ADV350 (+video)
Απίστευτο! SUV τα 6 στα 10 καινούρια αυτοκίνητα στην Ελλάδα
Audi: Ανανέωση για τα E-Tron

Advertisement