Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Θέλεις ένα ρολόι ασορτί με το Battista σου; (+video)

Ελλάδα 4:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλεις ένα ρολόι ασορτί με το Battista σου; (+video)

Car Gadget

Θέλεις ένα ρολόι ασορτί με το Battista σου; (+video)

Car Gadget

Η Bovet 1822 δημιούργησε ένα ρολόι που ταιριάζει με το hypercar Pininfarina Battista των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Αν έχετε ένα Pininfarina Battista και θέλετε να φοράτε ένα ασορτί ρολόι, η Bovet 1822 έχει τη λύση κι ας κοστίζει κάπως ακριβά.

Η Pininfarina συνεργάστηκε με την Bovet 1822 για να δημιουργήσει το τέλειο ρολόι που ταιριάζει με το αμιγώς ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητό της, το Battista. Το ρολόι ονομάζεται Battista Tourbillon και διαθέτει κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διπλή όψη (είναι open back) και δυνατότητα αποθήκευσης ενέργειας για 10 ημέρες ακινησίας. Διατίθεται με vegan καουτσούκ ιμάντα που είναι κατ’ αποκλειστικότητα σχεδιασμένος για το ρολόι και είναι το πρώτο μοντέλο της Bovet 1822 με ασύμμετρο καντράν. Χρησιμοποιεί επίσης μια ολοκαίνουργια μηχανή με το -κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας- διπλό tourbillon που «γράφει» 18.000 παλμούς την ώρα.

«Το Battista Tourbillon αντιπροσωπεύει πραγματικά τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Automobili Pininfarina σε εξαιρετικά μικρή κλίμακα», δήλωσε ο Luca Borgogno, επικεφαλής σχεδιασμού της Pininfarina. «Φτάσαμε σε ένα επίπεδο λεπτομέρειας και ποιότητας σχεδιασμού που όμοιό του δεν έχει προκύψει ξανά. Ταιριάζει τέλεια με το Battista hyper GT». Οι τιμές στην Ελβετία ξεκινούν από 266.000 ευρώ για την έκδοση τιτανίου, η οποία είναι μάλλον λογική για όποιον έχει δώσει 2 εκατομμύρια για να αγοράσει το ηλεκτρικό hypercar Battista.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δυναμικό ντεμπούτο στις ΗΠΑ για το Pininfarina Battista (+video)
Μια “κλεφτή” ματιά στο ηλεκτρικό Battista
Ένα ιδιαίτερο Panerai Submersible με τη συνεργασία της Brabus (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement