Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα θέλατε η BMW να φτιάξει ένα pick-up;

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα θέλατε η BMW να φτιάξει ένα pick-up;

ΝΕΑ

Θα θέλατε η BMW να φτιάξει ένα pick-up;

ΝΕΑ

Με τη Mercedes να λανσάρει τη νέα X-Class, έχουν ανάψει στο διαδίκτυο οι συζητήσεις για επικείμενη είσοδο και της BMW στην κατηγορία των pick-up. Ας δούμε τις νεότερες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το pick-up της BMW, εφόσον γίνει τελικά πραγματικότητα, είναι δεδομένο ότι θα έχει πολλά κοινά με τα κορυφαία SUV της μάρκας, τουλάχιστον στο σχεδιαστικό κομμάτι, για να ενταχθεί επιτυχημένα στη γκάμα της βαυαρικής φίρμας.

Δεν αποκλείεται επίσης να έχει και μια ακόμη πιο εντυπωσιακή σχεδίαση, όπως αυτή του αυτοκινήτου των φωτογραφιών, οι οποίες αποτελούν προϊόν δημιουργίας του ανεξάρτητου σχεδιαστή Taekang Lee.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το pick-up της BMW θα μπορούσε να έχει ένα πολύ δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, που θα δώσει έμφαση στη χαρακτηριστική διπλή γρίλια των μοντέλων της εταιρείας, σε συνδυασμό με μικρά σε μέγεθος «αιχμηρά» φώτα. Πολύ εντυπωσιακή είναι και η παρουσία του προφυλακτήρα, με τη χαρακτηριστική ποδιά και την αλουμινένια επένδυση.

Advertisement
Advertisement

Στο πλάι της δημιουργίας του κ. Taekang Lee έχει υιοθετηθεί το χαρακτηριστικό κάθετο βράγχιο των μοντέλων της BMW, ενώ φυσικά το pick-up είναι διπλοκάμπινο. Πίσω, η παρουσία της καρότσας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχεδιαστικούς… πειραματισμούς και έτσι, μόνο η σχεδίαση των φώτων που παραπέμπει σε αυτή των υπολοίπων μοντέλων της εταιρείας, είναι άξια σχολίου.

BMW Pickup 640

Σε ό,τι αφορά τώρα στο μέλλον του μοντέλου της BMW, με βάση τις πληροφορίες που σας είχαμε αποκαλύψει και νωρίτερα μέσα στο έτος, θα το δούμε στην παραγωγή το 2019. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει πολλά κοινά και με κάποιο από τα pick-up της Toyota, ως συνέχεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών στη νέα Z4 και τη Supra.

Advertisement

BMW Pickup2 640