Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα υπάρξει τρίθυρο Pulsar;

Ελλάδα 21:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα υπάρξει τρίθυρο Pulsar;

ΝΕΑ

Θα υπάρξει τρίθυρο Pulsar;

ΝΕΑ

Η Nissan επέστρεψε μετά από χρόνια στην κλασσική μικρομεσαία κατηγορία, με ένα συμβατικό δηλαδή 5θυρο hatch. Όταν οι Ιάπωνες σταμάτησαν την παραγωγή του Almera, το αντικατέστησαν με το Qashqai, μία αντισυμβατική πρόταση στο C-segment. Το φθινόπωρο λανσάρεται το Pulsar, ένα πεντάθυρο hatchback, με ατού τους πλούσιους χώρους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Πρόκειται ουσιαστικά για μία χαμηλωμένη έκδοση του Qashqai, με το οποίο έχει εμφανείς σχεδιαστικές ομοιότητες. Βρίσκεται προς το άνω άκρο της μικρομεσαίας κατηγορίας όσον αφορά το συνολικο του μήκος (4,39 m.), όντας λίγα cm πιο κοντό από το Opel Astra. Ο χώρος αποσκευών κρίνεται ικανοποιητικός, παρουσιάζοντας όγκο 380 lt.

Ο γνωστός γραφίστας Theophilus Chin παρουσίασε την τρίθυρη έκδοση του Pulsar, η παραγωγή της οποίας δύσκολα θα πραγματοποιηθεί τελικά από τη Nissan. Ως κινητήρες για το 5θυρο μοντέλο έχουν επιλεγεί ο 1.2 turbo βενζίνης με 115 PS και ο diesel 1.5 dCi με 110 PS. O τελευταίος εκπέμπει κάτω από 100 g. CO2 ανά km. Προαιρετικά διατίθεται και το κιβώτιο CVT, το Xtronic.