ΝΕΑ

Θα είναι «θηρίο» το SUV της Bentley

Ελλάδα 2:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα είναι «θηρίο» το SUV της Bentley

ΝΕΑ

Θα είναι «θηρίο» το SUV της Bentley

ΝΕΑ

Λίγο μετά την αποκάλυψη της πρώτης εικόνας του SUV της Bentley, ήρθε η ώρα για πρώτα σενάρια σχετικά με τις δυνατότητές του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σε προηγούμενο άρθρο το οποίο μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ  , μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή του και το πώς φτάσαμε ως εδώ, σε ένα project που κρατάει… χρόνια.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως οι αρχικές πληροφορίες που θέλουν το πολυτελές SUV να παίρνει ώθηση από W12 κινητήρα χωρητικότητας 6 λίτρων και ισχύος άνω των 600 PS θα επιβεβαιωθούν και πως στόχος της Bentley είναι το συγκεκριμένο όχημα να συναρπάζει και με τις επιδόσεις του!

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του βρετανικού περιοδικού Autocar, το EXP9 F (ή όπως αλλιώς θα είναι το τελικό του όνομα), θα έχει τελική ταχύτητα που θα αγγίζει τα 320 km/h – αριθμός που ίσως φαντάζει εξωπραγματικός για ένα SUV. Μιας και έως τώρα η Bentley έχει μοιραστεί μόνο μία εικόνα του πρόσθιου μέρους, τα παραπάνω υποδηλώνουν πως θα υιοθετηθεί κουπέ σχεδιασμός ώστε να μπορεί το συγκεκριμένο όχημα να πιάσει τις επιθυμητές από τη μάρκα ταχύτητες.