Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα είναι κάπως έτσι η McLaren Speedtail;

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα είναι κάπως έτσι η McLaren Speedtail;

ΝΕΑ

Θα είναι κάπως έτσι η McLaren Speedtail;

ΝΕΑ

Μπορεί να είμαστε ακόμα δύο μήνες μακριά από την αποκάλυψη της Speedtail από τη McLaren Automotive και ήδη οι απανταχού φίλοι τις αυτοκίνησης βάζουν τη φαντασία τους να δουλέψει σχετικά με την εμφάνιση του νέου Hypercar.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κάποιοι το πάνε κι ένα βήμα παραπέρα, όπως ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Justin Ortiz, που δημοσίευσε τη δουλειά του στο behance.net που φιλοξενεί συχνά τα «όνειρα» ταλαντούχων σχεδιαστών.

Βασιζόμενος στο πρώτο σκίτσο που δημοσίευσε η βρετανική εταιρεία και το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, δημιούργησε αυτή τη rendered εικόνα σχετικά με τα πως μπορεί να είναι το νέο μέλος της ‘οικογένειας’ Ultimate Series.

Advertisement
Advertisement

Ο ορμώμενος από τη Νέα Υόρκη σχεδιαστής, φαντάστηκε τη Speedtail γεμάτη καμπύλες, με λεπτά LED φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος, το λογότυπο της μάρκας ανάμεσά τους ενώ αίσθηση προκαλεί και ο εντυπωσιακός διαχύτης.

Σύμφωνα με όσα έχει μοιραστεί έως τώρα η McLaren Automotive, η Speedtail θα είναι το ταχύτερο δημιούργημά της, ξεπερνώντας ακόμα και τα 391 km/h της θρυλικής F1.

Μάλλον θα παίρνει ισχύ από μία αναβαθμισμένη έκδοση του 3λιτρου V8 Twin Turbo που εφοδιάζει την 720S, που θα συνεργάζεται με έναν ή περισσότερους ηλεκτροκινητήρες.

Advertisement

McLaren-speedtail-teaser-a640

Εκτός από την υψηλότερη τελική, η Speedtail θα έχει και την καλύτερη επιτάχυνση που έχουμε δει ποτέ σε δημιούργημα της McLaren Automotive. Και εδώ, ακόμα δεν έχουμε αριθμούς να συνοδεύουν τις προαναγγελίες. Πρέπει όμως να σημειωθεί πως η επίσης υβριδική P1, έκανε τα 0-100 μέσα σε μόλις 2.8sec.

Advertisement

Το 3θέσιο hypercarθα παραχθεί σε μόλις 106 κομμάτια. Όπως και η McLaren F1. Έχουν όλα προπωληθεί, προς 1.6 εκατομμύρια λίρες έκαστο.