Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα έχει συνέχεια το Audi R8;

Ελλάδα 14:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα έχει συνέχεια το Audi R8;

ΝΕΑ

Θα έχει συνέχεια το Audi R8;

ΝΕΑ

Φαίνεται ότι η τωρινή, δεύτερη γενιά του Audi R8 θα είναι και η τελευταία στην πορεία του κορυφαίου γερμανικού sportscar, μιας και νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για μη παρουσίαση νέας γενιάς για το μοντέλο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα και μιλώντας στο αμερικάνικο Car and Driver, ο Υπεύθυνος Εξέλιξης της Audi Peter Mertens, ερωτώμενος για το R8 δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή πλάνα για αντικατάστασή του, μετά το τέλος της παραγωγής της τωρινής του γενιάς.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο κ. Mertens δήλωσε ότι ακόμη έχει μπροστά του αρκετά χρόνια πορείας το υπάρχον R8 (λανσαρίστηκε το 2016) στα οποία δεν αποκλείεται κάτι να αλλάξει. «Ποτέ μη λέτε ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Audi, προσθέτοντας ότι τα αυτοκίνητα επιδόσεων αποτελούν πάντα ένα πολύ καλό προϊόν της μάρκας.

Ωστόσο, σε αυτό που δεν απάντησε ο κ. Mertens ήταν γιατί η Audi δεν έχει σχέδια αντικατάστασης του R8, αν και σίγουρα σε αυτό έχει παίξει το ρόλο της και η πρόθεση της μάρκας να παρουσιάσει περισσότερα υβριδικά και ηλεκτρικά νέα μοντέλα, ώστε να τονίσει την οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον πλευρά της.

Advertisement
Advertisement

Audi R8 V10 plus