Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε και Qashqai Nismo;

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα δούμε και Qashqai Nismo;

ΝΕΑ

Θα δούμε και Qashqai Nismo;

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο που άλλαξε τη ρότα της Nissan και ξεπέρασε σε παραγωγή τα 2 εκατ. μονάδες, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες. Το Qashqai συνεχίζει να κλέβει πωλήσεις όχι μόνο από τα ανταγωνιστικά SUV αλλά και από τα συμβατικά μικρομεσαία. Φυσιολογικά λοιπόν η ιαπωνική εταιρεία θα προσπαθήσει να κερδίσει από αυτό ό,τι περισσότερο μπορεί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Προς το παρόν απουσιάζει από τη γκάμα του Qashqai μία ισχυρή έκδοση. Μέσα στην άνοιξη θα κυκλοφορήσει με τον 1.6 turbo βενζίνης – απόδοσης 163 PS – και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Η δυναμική όμως του μοντέλου της Nissan είναι για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Με τη βοήθεια βέβαια της Nismo. Οι φήμες αναφέρουν ότι εντός του 2016 θα λανσαριστεί το Qashqai Nismo (RS;) με το γνωστό υπερτροφοδοτούμενο 1.6 που θα αποδίδει κοντά στα 220 PS και θα συνδυάζεται προαιρετικά με τετρακίνηση.

Φιλόδοξα σχέδια έχει και η Renault με το δικό της «Qashqai», το Kadjar. Ανάλογα βέβαια με το πώς θα το υποδεχθεί το κοινό, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έκδοση RS (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Advertisement
Advertisement