Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε και Mustang SVO;

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε και Mustang SVO;

ΝΕΑ

Θα δούμε και Mustang SVO;

ΝΕΑ

Η νέα Ford Mustang του 2020 διαθέτει έναν τετρακύλινδρο EcoBoost 2,3 λίτρων που συνδέεται με το Focus RS, αλλά εδώ αποδίδει 330 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Έχει μια ευρύτερη καμπύλη ροπής, τετραπλή εξάτμιση, ανάρτηση και μηχανικά μέρη από τη μεγαλύτερη Mustang GT. Είναι η απάντηση στην ενισχυμένη Chevrolet Camaro του 2019, η οποία λανσαρίστηκε το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τους λάτρεις να αναρωτηθούν γιατί αυτό το turbocharged mini-τέρας της Mustang δεν είχε ένα εικονικό σήμα SVO, όπως συνέβη πριν από 35 χρόνια. Η συνταγή φαίνεται να υπάρχει: ένας ισχυρός κινητήρας 2,3 λίτρων, κορυφαίες επιδόσεις και εξοπλισμός, αλλά και αγωνιστική κληρονομιά. Λοιπόν, γιατί να μην την ονομάζετε απλώς Mustang SVO; Προφανώς, υπάρχουν πολλά ακόμα να δείτε. “Δεν είναι αυτό,” απάντησαν επίσημα χείλη μέσα από την εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Η Mustang SVO του παρελθόντος παραγόταν από το 1984 έως το 1986. Σήμερα η Ford προσφέρει ένα 2.3L turbo-four ως εναλλακτική λύση στον V8 5.0 λίτρων και ήταν ένας εικονικός αγώνας ισχύος. Ο ελαφρύτερος κινητήρας κατέβαλε τα διαπιστευτήρια του στο χειρισμό της Mustang. Επιπλέον, η Mustang SVO ήταν ένα από τα γρηγορότερα και πιο ακριβά Mustang της εποχής της. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σήμα SVO δεν εμφανίστηκε σε αυτό το τελευταίο μοντέλο. Το Πακέτο Υψηλών Επιδόσεων Ford Mustang EcoBoost του 2020 είναι ακόμα πολύ μακριά από το να χαρακτηριστεί ένα από τα ταχύτερα και ακριβότερα Mustang της γενιάς του. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του εικονικού μοντέλου στις μέρες μας.