Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα κάνει νέο θεματικό πάρκο η Ferrari;

Ελλάδα 4:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα κάνει νέο θεματικό πάρκο η Ferrari;

ΝΕΑ

Θα κάνει νέο θεματικό πάρκο η Ferrari;

ΝΕΑ

H Bloomberg υποστήριξε σε ένα πρόσφατο άρθρο της ότι η στρατηγική της Ferrari να εξελιχθεί σε ένα εμπορικό σήμα ειδών πολυτελείας δεν έχει αποδειχθεί ακόμη επιτυχής. Αλλά ένα πράγμα που έχει βοηθήσει τη συγκεκριμένη μάρκα να αναπτύσσεται κι έξω από το τομέα των αυτοκινήτων είναι η αδειοδότηση της μάρκας για θεματικά πάρκα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigewr)

Advertisement
Advertisement

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία λένε ότι ετοιμάζεται για την δημιουργία ενός θεματικού πάρκου στη Βόρεια Αμερική. Η Ferrari έχει ήδη ένα στο Αμπού Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σχεδιάζει επίσης το άνοιγμα ενός δεύτερου πάρκου σύντομα κοντά στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία. Επιπλέον, ένα θεματικό πάρκο στην Κίνα είναι στα σκαριά.

Ανακοίνωσε αόριστα σχέδια για μια βορειοαμερικανικό θεματικό πάρκο, όταν πέρυσι κατατέθηκαν σχέδια για δημόσια εγγραφή, ακόμη όμως δεν ξέρουμε ακριβώς το πού. Έντονα ακούγονται σαν επιλογές το Λος Άντζελες και το Ορλάντο. Μακροπρόθεσμος στόχος της Ferrari είναι να ανοίξει ένα θεματικό πάρκο σε κάθε μία από τις κύριες γεωγραφικές περιοχές, όπου δραστηριοποιείται, συμπεριλαμβανομένης και της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας.

Το Ferrari World στο Abu Dhabi άνοιξε το 2010 και είναι εκεί βρίσκεται το ταχύτερο τρενάκι λούνα παρκ στον κόσμο, το Formula Rossa.
ferrari-theme-park-640

Advertisement
Advertisement

Για να δούμε τι θα κάνει τελικά η Ferrari… Εσείς τι λέτε;