Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για… κολλύριο

Ελλάδα 6:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για… κολλύριο

ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι διαφήμιση για… κολλύριο

ΝΕΑ

Αυτό το μοναδικής ομορφιάς #not αυτοκίνητο, είναι βασισμένο πάνω σε ένα Dodge Polara του 1966, πάνω στο οποίο κάποιος… άνθρωπος, εκφράστηκε «καλλιτεχνικά».

Advertisement
Advertisement

Μοιάζει να έχει κατασκευαστεί σε κάποιο γκαράζ- αν και τόσο πολύ «κανιβαλισμένο» αμάξωμα, μόνο ως αποτέλεσμα ψηφιακής επεξεργασίας θα μπορούσαμε να το δούμε. Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπάρχει δυστυχώς και είναι βασισμένο πάνω σε ένα Dodge Polara παραγωγής 1966, το οποίο μπορεί να μην διεκδικούσε βραβείο σε καλλιστεία αυτοκινήτων αλλά θα μπορούσε άνετα στη stock μορφή του να θεωρηθεί ένας απλός και τίμιος εκφραστής της Αμερικάνικης αισθητικής περί αυτοκινήτων εκείνης της εποχής.

Advertisement
Advertisement

Τώρα, το συγκεκριμένο πως βρέθηκε να έχει πρόσθετη μάσκα από Plymouth Superbee με φανάρια από Nissan Altima (από το οποίο ελήφθησαν και τα πίσω αντιστοίχως- ένα θα ήταν το αυτοκίνητο- «δότης» λογικά, αν υπάρχει λογική σε αυτό που βλέπουμε) μόνο ο νους που το συνέλαβε ως ιδέα θα μπορούσε ενδεχομένως να μας εξηγήσει. Πίσω διακρίνονται και άλλες τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως μάλλον οι πλευρικές εκατέρωθεν, είναι για μόστρα ή και το αντίθετο.

Κάτι μέλισσες ζωγραφισμένες στις πλευρές του αυτοκινήτου, παραπέμπουν στο «… γύρω- γύρω μέλισσες» που πρέπει να ήταν και το brief πίσω από την τελική εικόνα του αυτοκινήτου στο μυαλό του ιδιοκτήτη, ο οποίος για προφανείς λόγους, δεν «αποκαλύπτεται» για να μην επικηρυχτεί. Αντί για συγνώμη για το θέαμα του αυτοκινήτου, επιτρέψτε μας να σας προσφέρουμε μια εικόνα από την κανονική εκδοχή του Polara.

Advertisement