Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα μπει στην παραγωγή η Mission E Cross Turismo;

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα μπει στην παραγωγή η Mission E Cross Turismo;

ΝΕΑ

Θα μπει στην παραγωγή η Mission E Cross Turismo;

ΝΕΑ

Η Porsche προκάλεσε αίσθηση την ημέρα Τύπου του 88ου Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποκαλύπτοντας ένα πρωτότυπο που δεν περίμενε κανείς: τη Mission E Cross Turismo!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ένα πρωτότυπο που έρχεται να παραταχθεί δίπλα στη Mission E και που θα μπορούσε να αποτελέσει προπομπό ενός ηλεκτρικού crossover στη γκάμα της γερμανικής μάρκας. Πράγμα που αν σταθούμε στα λεγόμενα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Porsche, Oliver Blume, δεν είναι καθόλου απίθανο.

«Θεωρώ αυτό το ξεχωριστό concept και το σχεδιασμό του, απολύτως και άμεσα πειστικά. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πιθανότητες να δούμε έκδοση παραγωγής πολύ σύντομα», είπε στο Auto News ο Blume.

Advertisement
Advertisement

Η τετρακίνητη Mission E Cross Turismo παίρνει ώθηση από δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 600 PS και 900 Nm ροπής. Τα 0-100 km/h θα επιτυγχάνονται σε λιγότερα από 3.5sec ενώ τα 0-200 σε λιγότερα από 12sec, με την τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 250 km/h.

Η Porsche κάνει λόγο για συνολική αυτονομία 500 χιλιομέτρων, με το 80% των μπαταριών της να φορτίζονται σε μόλις 15 λεπτά!

Porsche-Mission-E-Cross-Turismo-Concept-c640

Advertisement

Ενώ περιμένουμε τη Mission E (η οποία έκανε ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη το 2015) μέσα στο 2019, η crossover εκδοχή της θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε έκδοση παραγωγής 2021!