Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αργήσει η νέα Porsche 918 Spyder

Ελλάδα 1:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αργήσει η νέα Porsche 918 Spyder

ΝΕΑ

Θα αργήσει η νέα Porsche 918 Spyder

ΝΕΑ

Η Porsche κάνει τον απαραίτητο σχεδιασμό της για τις κινήσεις της στο άμεσο μέλλον. Φαίνεται – και καλά κάνει – να υπολογίζει ιδιαίτερα τις προθέσεις του “γαλαζοαίματου” ανταγωνισμού, προκειμένου να προλάβει τις όποιες εξελίξεις προκύψουν από αυτόν.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Προς το παρόν η γερμανική φίρμα σχεδιάζει χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την καταξιωμένη 918 Spyder. Προφανώς όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί πριν από το 2025, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της εταιρίας, Oliver Blume.

O Blume είπε πως τα νέα hypercar που ετοιμάζουν τόσο η Aston Martin όσο και η Mercedes AMG, τους βοηθά προς την κατεύθυνση να παράγουν καλύτερα αυτοκίνητα, μιας και όπως είπε, η Porsche έχει στο DNA της τον ανταγωνισμό, ο οποίος δεδομένα την κάνει καλύτερη.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα τόνισε: “Μας αρέσει να έχουμε ανταγωνισμό γιατί ερχόμαστε από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ανταγωνισμός βοηθά να είναι καλύτερη, ακόμα καλύτερα από τον ανταγωνισμό, και ως εκ τούτου, για μας είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια καλή διαχείριση και καινοτομίες, και στο τέλος να έχει το αυτοκίνητο με τις καλύτερες οδηγικές επιδόσεις, καλύτερη δυναμική συμπεριφορά και αυτό είναι ο ανταγωνισμός μας. Είμαστε ευτυχείς για αυτό…”.