Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τετράθυρο το επόμενο Audi TT

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετράθυρο το επόμενο Audi TT

ΝΕΑ

Τετράθυρο το επόμενο Audi TT

ΝΕΑ

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το τετράθυρο Audi TT Sportsback να παίρνει το πράσινο φως για παραγωγή και να αποτελεί τον αντικαταστάτη του coupe μοντέλου που γνωρίζαμε έως τώρα.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Αν και έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από την στιγμή που το τετράθυρο Audi TT Sportsback παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα ώστε το project να πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή.

Αν και το πρωτότυπο τετράθυρο ΤΤ Sportback ήταν βασισμένο στην υπάρχουσα γενιά του TT η έκδοση παραγωγής θα προκύψει όταν έρθει η ώρα της αντικαταστάτης του σημερινού TT. Σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν μέχρι στιγμής το τετράθυρο ΤΤ δεν θα αποτελεί απλώς μια ακόμα έκδοση του ΤΤ αλλά θα είναι η μόνη καθώς προβλέπεται να αντικαταστήσει το κλασικό κουπέ που ξέραμε έως σήμερα.

2014-audi-tt-sportback-concept45654harpi640

Advertisement
Advertisement

Φυσικά μαζί με την αύξηση στις πόρτες και στις θέσεις των επιβατών θα αυξηθούν και οι διαστάσεις. Το νέο μοντέλο αναμένεται πως θα βασίζεται σε μια αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας MQB ενώ είναι πολύ πιθανή η δημιουργία υβριδικών και plug-in υβριδικών εκδόσεων.

2014-audi-tt-sportback-concept45654harpi640_1