Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τετρακίνητη με 510 ps η νέα BMW M3

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τετρακίνητη με 510 ps η νέα BMW M3

ΝΕΑ

Τετρακίνητη με 510 ps η νέα BMW M3

ΝΕΑ

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης της νέας γενιάς Μ3 που θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η BMW επιβεβαιώνει κάποιες φήμες.

Advertisement
Advertisement

 

Προγραμματισμένη για την Έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο είναι η παρουσίαση της νέας γενιάς Μ3 από τη BMW. Το αυτοκίνητο που αναμένεται με ιδιαίτερη χαρά από κάθε φίλο της αυτοκίνησης, θα «μπει» αισίως στην 6η του γενιά. Με την τελευταία αναβάθμιση του 6κύλινδρου σε σειρά, τρίλιτρου κινητήρα με δύο turbo που θα αποδίδει 480 και 510 (στην έκδοση Competition του μοντέλου) ίππους και σύστημα τετρακίνησης, η νέα Μ3 θα κάνει τη διαφορά από όλα όσα ξέραμε για αυτή. Στα χνάρια της Μ5 λοιπόν και η νέα Μ3 για την οποία κανείς δεν αμφιβάλλει πως θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη στην οδήγηση και με εξαιρετικά δυναμικές επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα από τη φάση των δοκιμών του μοντέλου που θα ανταγωνίζεται τις πισωκίνητες Mercedes-AMG C 63 και Alfa Romeo Giulia Quadrofoglio. Στην πραγματικότητα, η BMW θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό της να επιλέγει αποκλειστικά μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, κάτι που θα την «κρατάει» σε επαφή με την παράδοση που έχει δημιουργήσει η ίδια. Στη Βρετανία, η τιμή πώλησης της νέας Μ3 υπολογίζεται πως θα είναι κοντά στις 65.000 λίρες (σχεδόν 76.000 ευρώ) με τη σχεδίαση του μοντέλου παραγωγής να είναι πολύ κοντά στα πρότυπα της κατηγορίας των compact super sedan, όπου οι διακριτικές αεροδυναμικές επεμβάσεις έχουν τον πρώτο λόγο, χωρίς ακρότητες αλλά με «ρόλο» στο δυναμικό look του αυτοκινήτου. Τα πιο «κραυγαλέα» στοιχεία που προδίδουν τη δυναμική του μοντέλου, είναι οι μπλε δαγκάνες των φρένων αλλά και οι τετράδα των εξατμίσεων στο πίσω μέρος.

Advertisement