Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Tesla Pickup θα είναι 6θέσιο

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Tesla Pickup θα είναι 6θέσιο

ΝΕΑ

To Tesla Pickup θα είναι 6θέσιο

ΝΕΑ

Σύμφωνα με όλα όσα ξέρουμε για το νέο μοντέλο της Tesla, το Pickup με το οποίο η εταιρεία θα κάνει την είσοδό της στην κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων θα είναι πραγματικά επαναστατικό.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Σίγουρα θα είναι μεγάλο. Πολύ μεγάλο για τα δεδομένα των «τυπικών» pick up, όχι αυτά της Ευρώπης αλλά εκείνα τα ακόμα μεγαλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά των ΗΠΑ. Ο Musk κατά καιρούς έχει αποκαλύψει κάποια στοιχεία σχετικά με το αυτοκίνητο, όπως το ότι θα είναι 6θέσιο. Από εκεί και πέρα, με τα γνωστά δεδομένα και χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα σε υπολογιστή, προκύπτουν πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Tesla Pick up boi 530

Ένα τέτοιο είναι η χωρητικότητα των μπαταριών που θα πρέπει να είναι 200 kWh και θα υποστηρίζουν το αντίστοιχο δύο κινητήρων από Tesla Model 3, συνολικής ισχύος 600 ίππων. Με τα παραπάνω δεδομένα, μπορεί να είναι εφικτή η αυτονομία που «θέλει» η Tesla για το μοντέλο της, που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις θα είναι τετρακίνητο και με αυτονομία που θα κυμαίνεται από 650 έως 810 χιλιόμετρα. Η ισχύς του θα του επιτρέπει παρά το μέγεθός του, να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9”.

Tesla Pick up boi 640

Advertisement