Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla pick-up: Το νέο εγχείρημα του Musk;

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla pick-up: Το νέο εγχείρημα του Musk;

ΝΕΑ

Tesla pick-up: Το νέο εγχείρημα του Musk;

ΝΕΑ

O «δαιμόνιος» Elon Musk, βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Tesla. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, θα ήθελε στη γκάμα των μοντέλων της εταιρείας που διοικεί να υπάρχει και ένα pick-up. Μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανακοίνωσε πως ίσως μέσα στο 2019 να παρουσιαστεί ένα πρωτότυπο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια, η Tesla απολαμβάνει να παρουσιάζει πρωτότυπα των νέων μοντέλων της μερικά χρόνια πριν μπουν επίσημα στην παραγωγή. Το 2016 και το 2017, το έκαναν, αρχικά με το Model 3, το Tesla Semi και το Tesla Roadster. Ακολουθώντας ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα με τα παραπάνω, το μοντέλο παραγωγής του Tesla Pickup αναμένεται να παρουσιαστεί το 2020 πριν αρχίσει η κανονική παραγωγή το 2021.

5b9987e12be4ab1a008b5eab-750-365-chariatis-530

Ο Musk έδειξε τον μεγάλο ενθουσιασμό του για το pick-up, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, στις αρχές Νοεμβρίου, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, σε συνέντευξή του στην αμερικάνικη ιστοσελίδα Recode, τόνισε πως είναι τόσο ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο όχημα, σε βαθμό που δεν θα τον ενοχλήσει ούτε το γεγονός ότι δεν σημειώσει θετικό πρόσημο στην εμπορική του πορεία.

Advertisement

tesla-s-electric-pickup-truck-is-more-truck-less-pickup_6-chariatis-640

Σε αντίθεση με τα Model S, Model X και Model 3, το Tesla pick-up δεν θα λανσαριστεί στην αγορά χωρίς άμεσους ανταγωνιστές, με κυριότερο το Rivian R1T που θα έχει προηγηθεί. Αλλά το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να αγχώνει τους ανθρώπους της αμερικάνικης φίρμας, καθώς έχουν την εμπειρία με μοντέλα μαζικής παραγωγής, αλλά και ένα πολύ ισχυρό πελατολόγιο.

Advertisement