Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla Model S: Πώς θα είναι η επόμενη γενιά

Ελλάδα 7:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tesla Model S: Πώς θα είναι η επόμενη γενιά

ΝΕΑ

Tesla Model S: Πώς θα είναι η επόμενη γενιά

ΝΕΑ

Παρά το γεγονός ότι η Tesla σχεδιάζει περισσότερες αναβαθμίσεις τόσο για το Model S, όσο και για το Model X, που αναμένονται στα τέλη του 2019, εν τούτοις δεν έχει ανακοινώσει κάτι περαιτέρω, όπως την εξέλιξη νέων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά το Model S, ήδη βρίσκεται στην αγορά έξι χρόνια, με την ηλικία του να φαίνεται κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση. Και σκεπτόμενοι ότι οι Γερμανοί κατασκευαστές παρουσιάζονται ήδη έτοιμοι στο να λανσάρουν τα δικά τους αμιγώς ηλεκτροκίνητα τετράθυρα μοντέλα, η Tesla θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της για να αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα γενιά.

19e606db-tesla-model-s-next-gen-render-20-chariatis-530

Πάντως ορισμένοι λάτρεις της ψηφιακής απεικόνισης, έχουν ξεκινήσει να δημοσιεύουν τις δικές τους απόψεις σχετικά με το πώς βλέπουν τη νέα γενιά του Model S, όπως αυτή του Emre Husmen. O νεαρός σχεδιαστής μας αποκαλύπτει ένα μοντέλο με σαφώς πιο αεροδυναμικό αμάξωμα, που διαθέτει εκτός των άλλων εμπρός φωτιστικά σώματα με τεχνολογία laser, με τα πίσω να διαθέτουν λαμπτήρες OLED. Σύμφωνα με τον Husmen, το συγκεκριμένο μοντέλο θα διαθέτει αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 5, καθώς και ένα «έξυπνο» σύστημα μετάδοσης, που θα επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει, ανάλογα τις επιθυμίες του, την κίνηση στον εμπρός, στον πίσω ή και στους δύο άξονες. Τέλος, στο εσωτερικό κυριαρχεί η 19 ιντσών κεντρική οθόνη, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η εκτενής χρήση δέρματος σε καθίσματα και πλαϊνά.

Advertisement

568f4f87-tesla-model-s-next-gen-render-11-chariatis-640