Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Cybertruck ακούμε και Cybertruck δε βλέπουμε!

Ελλάδα 9:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Cybertruck ακούμε και Cybertruck δε βλέπουμε!

ΝΕΑ

Tesla: Cybertruck ακούμε και Cybertruck δε βλέπουμε!

ΝΕΑ

Από το 2019 που η Tesla ανακοίνωσε τα σχέδια της σχετικά με το ηλεκτρικό της pick-up, έχουμε διαβάσει για ένα σωρό παραλλαγές του.

Advertisement
Advertisement

Ήρθε η ώρα για ακόμη μία, την αγαπημένη ενδεχομένως το Elon Musk…

Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε η πρόθεση της Tesla για ένα ηλεκτρικό… αγροτικό, ο Musk δεν έκρυψε τη σκέψη του για μία camper παραλλαγή. Να μπορείς να συνδυάσεις δηλαδή όλες σου τις μεταφορικές ανάγκες με ένα μικρό τροχόσπιτο που θα σε συνοδεύσει στις διακοπές σου. Αυτό είναι το Space Camper, η ειδική έκδοση του Cybertruck, που παίζει έξυπνα με το όνομα space (θυμίζει τις επενδύσεις του Musk στο διάστημα) και το χώρο που είναι διαθέσιμος για διαμονή στο Cybertruck.

Advertisement
Advertisement

Αυτό, με το πάτημα ενός κουμπιού, θα μπορεί να επεκταθεί προς τα πάνω (σαν ένας ελβετικός σουγιάς) μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και να αποκαλύψει έναν όμορφο χώρο για να μπορεί κάποιος να σταθεί σε όρθια στάση. Να κάνει το μπάνιο του με διαθέσιμη δεξαμενή, να ζεστάνει νερό με θερμοσίφωνο (από ηλιακούς συλλέκτες) να ανοίξει μία σκηνή ή να γευματίσει σε ένα τραπέζι με θέα τα αστέρια.

Η Tesla δέχεται ήδη προπαραγγελίες σχετικά με το Space Camper, και μάλιστα ζητά ένα ποσό λίγο πάνω από 20.000 ευρώ. Όσο για το πότε θα είναι σε θέση να το παραδώσει; Οι Αμερικανοί αντιγράφουν την… πυθία σε αυτό το θέμα, λέγοντας πως πρώτα θα δούμε το Cybertruck και δύο μήνες αργότερα την Space Camper παραλλαγή του. Αν μείνουν πιστοί στο πλάνο τους αυτό θα συμβεί μέσα στο 2023. Αν πάλι όχι, τότε θα βλέπουμε τον Elon Musk να υπόσχεται ηλεκτρικά φορτηγάκια έχοντας τις προκαταβολές στην τσέπη…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα Tesla θέλει να πουλά ο Elon Musk το 2030;
Φόρτισε το Tesla του και πλήρωσε 550.000 ευρώ
Οδηγός Ταξί μηνύει την Tesla!

Advertisement