Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τέρμα γκάζι με Pagani!

Ελλάδα 1:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τέρμα γκάζι με Pagani!

ΝΕΑ

Video: Τέρμα γκάζι με Pagani!

ΝΕΑ

Ένα ακόμα συναρπαστικό βίντεο με πρωταγωνιστή ένα σπάνιο supercar δημοσιοποίησε ο Smee150 – γνωστός για τις παρουσιάσεις του στο YouTube. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Για μία ακόμα φορά ο Βρετανός μας μεταφέρει εμπειρίες από ένα στολίδι της αυτοκίνησης, αυτή τη φορά τη Zonda 760 Nonno. “Nonno” σημαίνει παππούς στα Ιταλικά και πήρε αυτό το όνομα γιατί ήταν το πρώτο πρωτότυπο της σειράς “F”  και δημιουργήθηκε, το… μακρινό 1999! Παρότι έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε, τα κάλλη της ακόμα σαγηνεύουν, ο ήχος του V12 της ακόμα συναρπάζει, τα 760 άλογα που βγάζει, ακόμα προσφέρουν συγκινήσεις.

Στο βίντεο λοιπόν που σας παραθέτουμε, μπορείτε να απολαύσετε μία Pagani να κάνει ντόνατ, να επιταχύνει τρελά, να πηγαίνει με το πλάι και ότι άλλο περιμένετε να δείτε από ένα βίντεο με supecar.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο δημιουργός του βίντεο στο σχολιασμό του, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει “γράψει” πάνω από ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα! Ναι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος, συγκεκριμένα 1.100.000 km! Τουλάχιστον ξέρεις, πως όποιοι το είχαν στα χέρια τους, δεν περιορίστηκαν στο να το κοιτάνε σε ένα γκαράζ αλλά… το ευχαριστήθηκαν!

Advertisement
Advertisement