Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέλος για το πρακτικό Toyota Verso

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος για το πρακτικό Toyota Verso

ΝΕΑ

Τέλος για το πρακτικό Toyota Verso

ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε η διάθεση του πολυχρηστικού Toyota Verso στην Ευρώπη 9 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, χωρίς η ιαπωνική μάρκα να έχει παρουσιάσει απευθείας αντικαταστάτη του μοντέλου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή του Verso είχε σταματήσει μεν από την περασμένο Οκτώβριο, όπως το ιαπωνικό MPV προσφέρονταν ακόμη στην Ευρώπη μέχρι να τελειώσει το στοκ. Και φαίνεται ότι πλέον αυτό συνέβη, αφού το Verso δεν διατίθεται πλέον στην Ευρωπαϊκή αγορά, βάζοντας πλέον τέλος στην 9ετή πορεία του (2009-2018).

Σε ό,τι αφορά τώρα στον αντικαταστάτη του, η Toyota δεν μας έχει δείξει κάτι και φαίνεται ότι οι Ιάπωνες δεν προσανατολίζονται στο να φέρουν στην αγορά ένα αντίστοιχο μικρομεσαίο SUV.

Άλλωστε, με τους αγοραστές να έχουν στραφεί στα crossover και SUV μοντέλα, είναι δύσκολο για τα πολυχρηστικά να πραγματοποιήσουν τις πολύ καλές πωλήσεις του παρελθόντος, παρά την αυξημένη πρακτικότητα που προσφέρουν.

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη στιγμή άλλωστε, η Toyota με το C-HR και το RAV4 καλύπτει με επιτυχία τους υποψήφιους αγοραστές των crossover/SUV, χωρίς να αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη γκάμα των προσφερόμενων μοντέλων του είδους.

Verso (2)