Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser: Το Toyota RAV4 αλλάζει ριζικά!

Ελλάδα 19:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Teaser: Το Toyota RAV4 αλλάζει ριζικά!

ΝΕΑ

Teaser: Το Toyota RAV4 αλλάζει ριζικά!

ΝΕΑ

Από δημοσιογραφικής πλευράς η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης έχει «τελειώσει» και πλέον η προσοχή στρέφεται στο επόμενο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης. Κι αυτό είναι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης – εκεί όπου η Toyota έχει προγραμματίσει μία πολύ σημαντική πρεμιέρα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Εκεί οι Ιάπωνες θα αποκαλύψουν το μοντέλο για το οποίο δημοσιοποίησαν την teaser εικόνα που σας παραθέτουμε. Δεν είναι άλλο, από το best seller μοντέλο της μάρκας από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, το RAV4.

Στην επικείμενη, πέμπτη γενιά του, το SUV της Toyota αναμένεται να διαφοροποιηθεί αρκετά από το ένδοξο παρελθόν του. Συγκεκριμένα, αναμένεται να δανειστεί σχεδιαστικό DNA από το εντυπωσιακό πρωτότυπο FT-AC (Future Toyota Adventure Concept) που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (δείτε το πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε η Toyota απέδειξε με το C-HR πως δεν φοβάται να τολμήσει, ειδικά σε μία κατηγορία που βρίσκεται σε διαρκή άνθιση ανά τον κόσμο.

Στο πεδίο των κινητήρων, το νέο Toyota RAV4 θα διατεθεί με κινητήρα βενζίνης, αλλά και με υβριδικό σύστημα κίνησης, όμως σύμφωνα και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Toyota Europe, δεν θα έχει diesel επιλογή.

Περισσότερα θα έχουμε όσο θα πλησιάζει η ώρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων του νέου RAV4,  που είναι προγραμματισμένα για τις 28 Μαρτίου.