Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser φωτογραφίες της νέας BMW Σειράς 8

Ελλάδα 3:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Teaser φωτογραφίες της νέας BMW Σειράς 8

ΝΕΑ

Teaser φωτογραφίες της νέας BMW Σειράς 8

ΝΕΑ

Αναμφίβολα το 2018 θα είναι η χρονιά-ορόσημο για την BMW. Η φίρμα από το Μόναχο βρίσκεται στα τελευταία στάδια δοκιμών της νέας Σειράς 8, ένα μοντέλο που αναμένεται να λανσαριστεί τόσο σε κουπέ, όσο και σε cabrio έκδοση. Ήδη μάλιστα οι πρώτες φωτογραφίες έχουν βγει στη δημοσιότητα, με το απαραίτητο πάντα καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Στις εικόνες που δημοσιεύουμε, μπορούμε να διακρίνουμε την coupe έκδοση της νέας Σειράς 8, με τα κύρια γνωρίσματά της να επικεντρώνονται στην χαρακτηριστική εμπρός μάσκα, η οποία συνοδεύεται από φωτιστικά σώματα τεχνολογίας laser. Το μεγάλο, μακρύ καπό και οι έντονες γραμμές που καταλήγουν στην γρίλια και στις εισαγωγές αέρα αποτελούν επίσης κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισής του. Επίσης, από το χαμηλού ύψους αμάξωμα δε λείπει το έντονα επικλινές παρμπρίζ και οι πανέμορφες ζάντες των 21 ιντσών.

Το συγκεκριμένο μοντέλο Σειράς θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR, την ίδια που χρησιμοποιούν οι Σειρές 5 και 7. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί, με τους ανθρώπους της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα τον υπεύθυνο του τμήματος R&D, Klaus Frohlich να δηλώνει ότι ήδη το γερμανικό GT βρίσκεται στην διαδικασία δοκιμών υψηλής ταχύτητας.

Advertisement

BMW Dingolfing, aufgenommen am 22.02.2018

Τέλος, η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον V8 TwinPower Turbo των 4,4 λίτρων που θα αποδίδει 450 ίππους, ενώ αργότερα αναμένεται να παρουσιαστεί και η κορυφαία M8 με την ισχύ να αγγίζει τους 610 ίππους.

Advertisement