Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα τελευταία teasers του νέου Polo (video)

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα τελευταία teasers του νέου Polo (video)

ΝΕΑ

Τα τελευταία teasers του νέου Polo (video)

ΝΕΑ

Η αποκάλυψη του νέου Volkswagen Polo είναι μόνο μερικές ώρες μακριά και θέλοντας να αυξήσουν το βαθμό ανυπομονησίας μας, οι Γερμανοί έδωσαν στη δημοσιότητα και τα τελευταία teasers!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Το δημοφιλές μοντέλο μπαίνει πλέον στην έκτη γενιά του και ενώ η επίσημη πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για τη 67η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα λάβει χώρα 14 με 24 Σεπτεμβρίου, σήμερα θα το δούμε διαδικτυακά!

Αναμένεται να είναι ελαφρύτερο αλλά μεγαλύτερο σε διαστάσεις, θα κυκλοφορήσει τόσο με 3θυρο όσο και 5θυρο αμάξωμα και πατάει πάνω στην πλατφόρμα MQB A0 της εταιρείας από το Βόλσφμπουργκ.

Advertisement
Advertisement

Στο video teaser αποκαλύπτεται το κουμπί start-stop ενώ η Volkswagen αναμένεται να… ζωντανέψει λίγο το εσωτερικό του κυνηγώντας πιο νεανικό κοινό.

Σε ότι αφορά στη γκάμα των κινητήριων συνόλων, θα είναι ανανεωμένη. Θα περιλαμβάνει 1.500άρη TSI Evo βενζινοκινητήρα σε εκδόσεις 130 και 150 PS, ο 3κύλινδρο 1.000άρς (ατμοσφαιρικός και turbo) με 65, 75, 95 και 115 άλογα, αλλά και νέες εκδόσεις του diesel 1,6 λίτρων TDI. Στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί και πάλι το νέο VW Polo GTI, με 2λιτρο TSI κινητήρα που θα ξεπεράσει τους 200 ίππους.

Δείτε το τελευταίο video teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen, λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Advertisement