Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα Skoda Kodiaq RS θα περιπολούν στην Αγγλία

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Skoda Kodiaq RS θα περιπολούν στην Αγγλία

ΝΕΑ

Τα Skoda Kodiaq RS θα περιπολούν στην Αγγλία

ΝΕΑ

Το πιο δυνατό SUV της Skoda, το Kodiaq RS των 240 ίππων, είναι η νέα προσθήκη στον στόλο της Αγγλικής αστυνομίας ως οχήματα καταδίωξης.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με την Skoda Βρετανίας χάρη στον δίλιτρο TDI biturbo diesel κινητήρα των 240 ίππων και την τετρακίνηση το RS Sport Utility Vehicle, είναι ένα από τα καλύτερα οχήματα καταδίωξης. Πετυχαίνει 0-100 σε επτά δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 220 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Για την χρήση του από την αστυνομία τα περιπολικά RS έχουν αρκετές μετατροπές όπως: Χρώματα, πρόσθετα LED φωτιστικά σώματα και σειρήνα 100-amp. Επιπλέον έχουν αλλαχθεί αρκετά πράγματα στο εσωτερικό για να αυξηθούν οι χώροι μεταφοράς αντικειμένων και εξοπλισμού.

Τα προειδοποιητικά φώτα ελέγχονται από το εσωτερικό και μία έξτρα touchscreen ηλεκτρονική οθόνη. Για καλύτερη οδική συμπεριφορά, κάτω από δύσκολες συνθήκες το Comfort, Dynamic Chassis Control και το σύστημα προοδευτικής υποβοήθησης στο τιμόνι είναι standard.

«Οι επιδόσεις και τα οδικά χαρακτηριστικά μαζί με τους χώρους και την διαμόρφωση του εσωτερικού κάνουν το Kodiaq RS ένα δυναμικό όχημα κατάλληλο για την καταδίωξη οχημάτων αλλά και την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων» δήλωσε ο υπεύθυνος ειδικών οχημάτων της Skoda Βρετανίας Henry Williams και πρόσθεσε: «Το Kodiaq έχει δύναμη, είναι εύκολο στην οδήγηση και εύκολα ορατό από τους άλλους οδηγούς στον δρόμο. Κάτι που μεγαλώνει την ασφάλεια των αστυνομικών που το χρησιμοποιούν».