Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Τα σκίτσα «προδίδουν» τη διάδοχο της Lamborghini Aventador

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα σκίτσα «προδίδουν» τη διάδοχο της Lamborghini Aventador

Mobility

Τα σκίτσα «προδίδουν» τη διάδοχο της Lamborghini Aventador

Mobility

Με τη βοήθεια κάποιων σκίτσων που διέρρευσαν, έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα είναι το μοντέλο που θα διαδεχτεί τη Lamborghini Aventador.

Advertisement
Advertisement

Επισήμως, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου για να δούμε το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Aventador στη γκάμα της Lamborghini.

Η Lamborghini κατέθεσε ορισμένα σκίτσα του μοντέλου με το οποίο θα αντικαταστήσει την Aventador. Η διαρροή τους, έχει οδηγήσει αρκετούς ανεξάρτητους σχεδιαστές –ή απλά καλούς χειριστές των ψηφιακών εργαλείων- στην απεικόνιση μοντέλων που μπορεί να είναι πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος Μαρτίου προκειμένου να το δούμε με κάθε επισημότητα.

Σκίτσα όπως αυτά που υπάρχουν στο λογαριασμό του Instagram με την ονομασία automotive_mike και βλέπουμε εδώ, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά. Με σημείο εκκίνησης τα σκίτσα που έχουν διαρρεύσει και μας δίνουν τη δυνατότητα να διακρίνουμε πως επί της ουσίας η σφηνοειδής σχεδίαση δεν εγκαταλείπεται ούτε στο νέο μοντέλο που θα δούμε σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

Advertisement
Advertisement

Ο διάδοχος της Aventador διατηρεί τις ακμές στην εμφάνιση και ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος. Με το μοτίβο «Υ» στα φώτα ημέρας και τα εξάγωνα στοιχεία στο πίσω μέρος- των απολήξεων της εξάτμισης συμπεριλαμβανόμενων. Η νέα Lamborghini θα διατηρήσει τον κινητήρα V12 στο πίσω μέρος αλλά θα συνδυάζεται και με ηλεκτροκινητήρες που θα τροφοδοτούνται από μπαταρίες με δυνατότητα φόρτισης με καλώδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι υπερφυσικές δυνάμεις του Marc Marquez (+video)
Έφτασε το τέλος της ιδιοκτησίας των αυτοκινήτων;
Mercedes: Η παρουσίαση της W14