Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 411…

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα της πιάτσας, 411…

ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 411…

ΝΕΑ

Πάει και αυτός ο χρόνος. Μας αφήνει σε λίγες ημέρες. Μαζί του ας αφήσουμε – ξεχάσουμε τις άσχημες ειδήσεις και ας επικεντρωθούμε στο νέο έτος που μας επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις…

Advertisement
Advertisement

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα να έχουμε. Υγεία, καλή διάθεση και μέρες που είναι, ας μην… κρατάμε κακίες. Ας κάνουμε το καλό και ας το ρίξουμε στο γιαλό, που λέει και μια ελληνική ρήση. Επιτέλους έφτασαν και αυτές οι γιορτές, πολύς κόσμος έφυγε από τις μεγάλες πόλεις και η κίνηση «έσπασε», συγκριτικά με την τρέλα που ζούσαμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως αυτές τις ημέρες, η Αθήνα τουλάχιστον (σίγουρα από πλευράς κίνησης στους δρόμους) είναι τέλεια και θα έλεγα πως είναι και μια καλή ευκαιρία να γίνουμε και λίγο… τουρίστες στην πόλη μας. Ας ξεχάσουμε για λίγο τη δουλειά και ας χαρούμε τις ημέρες που είναι αλλά και τον υπέροχο στολισμό.

Λίγες ημέρες άλλωστε απομένουν μέχρι να μας αποχαιρετήσει ο παλιός χρόνος, οπότε έχουμε την ευκαιρία να ξεχάσουμε όλα τα άσχημα και στραβά που ζήσαμε φέτος.

Ας  απολαύσουμε τις γιορτινές ημέρες

Advertisement
Advertisement

Την άλλη Δευτέρα έχουμε 1 Ιανουαρίου 2024 και σίγουρα θα ξεκινήσουμε με διαφορετική και πολύ καλή διάθεση. Η επιστροφή στην καθημερινότητα αργεί λίγες ημέρες, οπότε ας απολαύσουμε τις όμορφες αυτές ημέρες όσο καλύτερα μπορούμε.

Σε κάθε περίπτωση ας προσευχηθούμε για όσους έχουν ανάγκη αλλά και για τους φίλους και συνεργάτες μας που περνούν αυτές τις ημέρες δύσκολες στιγμές. Να ευχηθούμε να πάνε όλα κατ’ ευχή και σύντομα και πάλι να τους δούμε στη… μάχη της καθημερινότητας.

Τα λέμε του… χρόνου!

Advertisement

Δεν θέλω να σας κουράσω πολύ σήμερα. Όσοι λείπετε να περάσετε τέλεια, όσοι ετοιμάζεστε απλά έχετε υπομονή και φυσικά μέρα που είναι, μην ξεχάσετε τα Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες. Καλά να περάσετε και εμείς τα λέμε και πάλι του… χρόνου!!!

Να είστε καλά.

Advertisement

Στείλτε μας τα νέα σας…

Μην ξεχνάτε πως όσοι θέλετε να μας ενημερώσετε για κάτι που συμβαίνει στην… πιάτσα ή έχετε διαπιστώσει πως κάτι μας έχει ξεφύγει, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα στο saribal@otenet.gr με την ένδειξη «Τα Νέα της Πιάτσας».

Καλή ανάγνωση!

Advertisement

 


Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Να είμαστε ευτυχισμένοι και να χαμογελάμε γιατί κάνει καλό στην υγεία


 

Μεγάλο χρηματικό bonus έδωσε στους συνεργάτες του ο Όμιλος Συγγελίδη και το ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα. Όπως αποδεικνύεται η σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα δεν ανταμείβονται μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις.


Με πολλούς φίλους και συνεργάτες συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Διονύσης Μπατιστάτος για να τους αποχαιρετήσει καθώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να πει το αντίο του από την εταιρεία Kosmocar. Ο επικεφαλής της VW κρατούσε με επιτυχία και επί δεκαετίες το τιμόνι της μάρκας και πλέον πήρε την απόφαση να ξεκουραστεί. Όπως μαθαίνουμε θα το… ρίξει στην ιστιοπλοΐα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις, ίσως τον συναντήσουμε και στη θάλασσα!


Πρώτη δημόσια εμφάνιση σε δημοσιογράφους για τον Ζακ Χαζάν, ως επικεφαλής της VW. Ο νέος μάνατζερ πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία της μάρκας με τον τίτλο Head of Sales & Marketing.


Εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Lamborghini διοργανώνει η Lamborghini Athens την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου.


Το νέο Tesla Model 3 ήρθε στην Ελλάδα και γι’ αυτό το λόγο την περασμένη εβδομάδα, η αμερικάνικη φίρμα προσκάλεσε τους φίλους της μάρκας να το δούνε από κοντά στην αντιπροσωπεία που βρίσκεται στο Μαρούσι.


Το εντυπωσιακό πρωτότυπο Audi Grandsphere είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι δημοσιογράφοι του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της εταιρείας στο Golden Hall. Το συγκεκριμένο είναι το ένα και μοναδικό που υπάρχει στον κόσμο και μπορούν να το θαυμάσουν οι φίλοι του αυτοκινήτου στο εμπορικό κέντρο έως τις 8 Ιανουαρίου.


 

Αποχώρησε από την Eco-car και μετακόμισε στην Aixam ο Θανάσης Τροχαλίδης με σκοπό να δώσει ώθηση στη γαλλική μάρκα, τα μοντέλα της οποίας εισάγει και διανέμει ο Όμιλος Automotivo.


Η κινεζική μάρκα SERES την οποία φέρνει στην Ελλάδα ο Όμιλος Σπανός ετοιμάζει το πρώτο της επίσημο κατάστημα. Το συγκεκριμένο βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας 286 στο Χαλάνδρι, ακριβώς… μεσοτοιχία με την αντιπροσωπεία της Subaru.


Όπως το είχαμε γράψει πριν από δύο εβδομάδες, η Μαρία Ηλιοπούλου που τα τελευταία δύο χρόνια είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις στην Toyota Hellas, σταματά τη συνεργασία της με την εταιρεία. Τελευταία ημέρα ήταν στις 21 Δεκεμβρίου. Προσωρινά αναλαμβάνει τη θέση αυτή η διευθύντρια Marketing Αγγελική Τσενέ.


Στο νέο κατάστημα της MG στη λεωφόρο Κηφισίας έκανε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ο Όμιλος Συγγελίδη.


Τη νέα της αντιπροσωπεία που φιλοξενεί μοτοσικλέτες KTM, Husqvarna και GasGas εγκαινίασε την περασμένη εβδομάδα ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος AEBE. Η συγκριμένη βρίσκεται στην Ιερά Οδό 104, εκεί που βρίσκονται και τα γραφεία του Ομίλου.


Μία από τις καλύτερες προωθήσεις νέων αυτοκινήτων ήταν αυτή που αφορούσε στη νέα BMW X2. Η ομάδα της εισαγωγικής εταιρείας διέπρεψε και είναι κάτι που συζητήθηκε πολύ έντονα, όχι μόνο στην πιάτσα αλλά και προς τα έξω. Αναμένουμε να δούμε και άλλες τόσο δυναμικές παρουσιάσεις – προωθήσεις για νέα μοντέλα αλλά και από διαφορετικές εταιρείες.


Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων του Ομίλου Σαρακάκη συνδυάστηκε με Χριστουγεννιάτικο Bazaar σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων και την ARTεμείς, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ένταξης. Η μαζική ανταπόκριση των ανθρώπων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη απέφερε το ποσό των 2.072 ευρώ.


 

Δυστυχώς ορισμένα «μαγαζιά» της πιάτσας συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι τους με σκοπό να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αντί λοιπόν να προωθήσουν ψαγμένα και αποκλειστικά ρεπορτάζ προτιμούν να βάζουν χορηγούμενες διαφημίσεις στα Social Media για να… κράξουν και να πετύχουν το σκοπό τους. Το σίγουρο είναι πως οι αναγνώστες πλέον είναι διαβασμένοι και αντιλαμβάνονται τι παίζει στην πιάτσα.


Το δικό της κανάλι στο YouTube ξεκίνησε η CFMoto, θέλοντας να έχει τη δική της δυναμική παρουσία στα Social Media.


Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μεταξύ του Υπουργού κ. Κικίλια με το Δ.Σ της Ελληνικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμό της αντιπυρικής περιόδου 2024 με ομάδες εθελοντών από λέσχες μέλη της Ομοσπονδίας.


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ AYTOKINHTOY YOUTUBE
1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 162.700
2. Trcoff: 71.000
3. Tractiongr: 31.000
4. Drive magazine: 27.500
5. Gocar: 19.700
6. Carotogr: 15.200
7. CarGuysGr: 14.300
8. Εκπομπή Οδηγώντας: 6.300
9. Autobeat: 5.600
10. Newsauto: 5.420
11. George Sargiannidis: 4.980
12. 4Τροχοί: 4.510
13. Auto Τρίτη: 3.680
14. Panos Seitanidis: 2.450
15. ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ: 1.920
16. Enkinisi: 1.690
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 25/12/2023 (19:00)