Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 391…

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα νέα της πιάτσας, 391…

ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 391…

ΝΕΑ

Όταν θες να μαθαίνεις πρώτος την αλήθεια αλλά και τι παίζει στην πιάτσα ξέρεις από πού πρέπει να ενημερώνεσαι. Άλλωστε το original προϊόν παραμένει πάντα original και το… μαϊμού (όποιο και να είναι αυτό), πάντα θα παραμένει μαϊμού!

Advertisement
Advertisement

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Οι καύσωνες έχουν αρχίσει και σιγά σιγά, όπως διαπιστώνουμε, οι μεγάλες πόλεις αδειάζουν. Επιτέλους έφτασε η ώρα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης, μακριά από τις σκοτούρες της πόλης και της καθημερινότητας.

Οι περισσότεροι αναζητούν παραλίες, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν και το βουνό για ακόμα περισσότερη χαλάρωση.

Το σίγουρο είναι πως τα έξοδα για τις φετινές διακοπές έχουν αυξηθεί σημαντικά και αυτό είναι ένα ακόμα πρόβλημα αλλά και πονοκέφαλος στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Advertisement
Advertisement

Από τη μία τα καύσιμα και τα διόδια και από την άλλη, τα ακτοπλοϊκά μαζί με τα ξενοδοχεία ανεβάζουν τα κόστη των διακοπών στα ύψη. Το αποτέλεσμα είναι να μειώνονται οι μέρες των διακοπών άρα και της ξεκούρασης. Πού είναι άραγε οι μέρες που οι Έλληνες έκαναν διακοπές για ένα μήνα και είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν δύο – τρία νησιά χωρίς να ξοδέψουν μία περιουσία;

Καλοκαιρινές μαγικές εικόνες…

Ας προσέχουμε και εμείς οι ίδιοι

Δυστυχώς τα πάντα έχουν ακριβύνει, οπότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές είναι να ελέγχουμε τις τιμές και να επιλέγουμε υπηρεσίες, και προορισμούς που συμβαδίζουν με την πραγματικότητα και όχι όσα ζητά ο καθένας για να βγάλει τα σπασμένα του χρόνου.

Δυστυχώς έχουμε φτάσει στην εποχή που υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που οι Έλληνες δεν μπορούν να επισκεφτούν παρά ελάχιστοι. Κρίμα…

Μπορεί να έχει φύγει πολύς κόσμος αλλά η κίνηση παραμένει ακόμα και στην Αττική οδό!

Κάντε τσεκ πριν φύγετε

Advertisement

Όσοι πάντως κάνουν χρήση του οχήματός τους, καλό είναι να πραγματοποιήσουν και έναν καλοκαιρινό έλεγχο για να μην την… πατήσουν τις ημέρες που θα έχουν φύγει για τις διακοπές τους. Λίγος χρόνος ίσως αποδειχτεί σημαντικός από την όποια τεράστια ταλαιπωρία που μπορεί ο καθένας από εμάς να υποστεί, χωρίς να το έχει προγραμματίσει.

Όσοι θέλετε να μας ενημερώσετε για κάτι που συμβαίνει στην… πιάτσα ή έχετε διαπιστώσει πως κάτι μας έχει ξεφύγει, μη διστάσετε να μας γράψετε στο saribal@otenet.gr με την ένδειξη «Τα Νέα της Πιάτσας».

Advertisement

Καλή ανάγνωση!


 

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ό,τι δηλώσεις είσαι…


Advertisement

 

Μία στήλη έχει βαρύτητα και υπόσταση όταν ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ από τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. Δηλαδή όταν ΔΕΝ είναι ανώνυμη. Όταν αυτός που την γράφει ΜΠΟΡΕΙ και έχει το σθένος να δημοσιεύει την αλήθεια. Δυστυχώς ΔΕΝ έχει καμία αξία όταν αυτός που την γράφει ΚΡΥΒΕΤΑΙ και προσπαθεί να γράψει κάτι απλά για να υπάρχει.
Έχετε καταλάβει πως εδώ στο NEWSAUTO έχουμε αγάπη με την αλήθεια. Άλλοι έχουν αδυναμία στο να αντιγράφουν μπας και δείξουν ότι κάτι κάνουν, γιατί τόσα χρόνια δεν είχαν καταφέρει τίποτα. Το σίγουρο είναι πως η πιάτσα γελάει με την κακόγουστη κινέζικη αντιγραφή.
Μια ζωή στην αφάνεια λοιπόν και στο κρυφτούλι

Μπορείς να πεις ότι είναι το ίδιο αλλά ΔΕΝ είναι! Το γνήσιο BMW X5 δεξιά και ο αντιγραφέας δίπλα…


Εκλογές πραγματοποίησαν τα μέλη του αυτοκινήτου της χρονιάς για την Ελλάδα ενώ παράλληλα συζητήθηκε η αναθεώρηση του καταστατικού. Πλέον το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Νίκος Λουπάκης
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Λημναίος
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Γιαννούλας
Ταμίας: Γιάννης Τσιγκρής
Μέλη: Γιώργος Βαρίνος, Σωτήρης Βουτσελάς, Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος


 

Ένα τριήμερο πάρτι με όλη τη γκάμα των μοντέλων διοργάνωσε η εισαγωγική εταιρεία MINI και συγκεκριμένα στνo Παραλιακό Πεζόδρομο Αλίμου.


 

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική παρουσίαση του αμιγώς ηλεκτρικού και ολοκαίνουργιου μοντέλου Jeep Avenger.


 

Με επίσημο δελτίο Τύπου ο όμιλος Συγγελίδη έκανε γνωστό ότι ο Γιάννης Μεθενίτης αναλαμβάνει Διευθυντής Marketing. Μία είδηση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της πιάτσας τις τελευταίες εβδομάδες και αποκάλυψε η στήλη «Τα Νέα της Πιάτσας».


 

Κάτι νέο ετοιμάζει ο Όμιλος Συγγελίδη στο κεντρικό κατάστημα της DS. Ήδη έχουν μπει τα συνεργεία και το αλλάζουν οριστικά.


Ομάδα νέων επαγγελματιών φιλοξένησε στα γραφεία της στο Μαρούσι η Μοτοδυναμική σε μία Career Day. Παρουσιάσεις, workshops και συμβουλευτική βιογραφικού ήταν μερικές από τις εμπειρίες που προσέφερε η ομάδα HR.


 

Ο Πάρις Ποντίκας συνεχίζει τις ραδιοφωνικές του εκπομπές και το καλοκαίρι, μέσα από τις συχνότητες των Πανελλαδικών ραδιοφώνων, ΕΡΑ Σπορ και Πρώτο Πρόγραμμα. Στην πρόσφατη Σαββατιάτικη εκπομπή είχε αφιέρωμα στο νέο Hyundai Kona το οποίο παρουσίασε (μαζί με τον υπογράφων) μέσα από το αυτοκίνητο ταξιδεύοντας τους ακροατές του.


Ο Τάσος Κοτσάνης συνεχίζει και το καλοκαίρι στον ραδιοφωνικό σταθμό City 106.1 της Θεσσαλονίκης κάθε Σάββατο 11:00 -13:00.


Στην παγκόσμια αγορά έχουν βγει και ψάχνουν νέα προϊόντα σχεδόν όλοι οι επιχειρηματίες. Από τους πιο μεγάλους μέχρι τους μικρότερους. Τα δεδομένα αλλάζουν και όλοι σκέφτονται την επόμενη μέρα.


Η απόφαση των διοργανωτών της έκθεσης Mobility να φιλοξενηθούν φέτος και τα υβριδικά (όχι μόνο τα plug-in) μαζί με τα ηλεκτρικά οχήματα ήταν καταλυτική. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως ο χώρος του Golden Hall θα είναι γεμάτος με πάρα πολλά νέα μοντέλα που θα έχουν τη δυνατότητα να δούνε από κοντά όσοι την επισκεφτούν (χωρίς αντίτιμο). Η Mobility θα φιλοξενηθεί στο Golden Hall το διάστημα 14 με 23 Σεπτεμβρίου.


Το εκθεσιακό κέντρο και κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) θα φιλοξενήσει το διάστημα 23 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου, την έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023).


Η έκθεση Very Important Toys (V.I.T.) είναι αυτή που αναζητά κάθε άντρας που θέλει παιχνίδια και αξεσουάρ για μεγάλους. Για πρώτη φορά στις 28 Σεπτεμβρίου και για δέκα ημέρες θα φιλοξενηθούν toys προϊόντα εταιρειών, μεταξύ άλλων και αυτοκίνητα όπως Lamborghini, Maserati κ.ά. Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με ονειρικά προϊόντα.


Από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου, 8 εντυπωσιακά αυτοκίνητα Audi επισκέφθηκαν 11 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και έδωσαν τη δυνατότητα στους φίλους της μάρκας αλλά και της αυτοκίνησης να τα δούνε από κοντά αλλά και να τα οδηγήσουν .


Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, δημιούργησε με το ΙΕΚ Ακμή ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου. Σκοπός είναι οι τελειόφοιτοι να στελεχώσουν τα τμήματα επισκευής και συντήρησης αυτών των οχημάτων.


 

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Νικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., Τάκης Θεοχαράκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «1ο Open Day, Επαγγελματική-Τεχνική Εκπαίδευση», παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη. Σκοπός του μνημονίου είναι η συνεργασία σε θέματα αναμόρφωσης και επικαιροποίηση των προγραμμάτων σπουδών των σχετικών ειδικοτήτων στον κλάδο του αυτοκινήτου.


 

Ξεκίνησαν οι διαπιστεύεις του Ράλι Ακρόπολις για τους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως τις 17 Αυγούστου.


 

Ένα μπαρ για… μηχανόβιους δημιουργήθηκε στο δημοφιλές στέκι για ιδιοκτήτες της Harley-Davidson την κεντρική αντιπροσωπεία της Αμερικανικής μάρκας που βρίσκεται στην Πειραιώς 187. Πρόκειται για το Ride Bar το οποίο άνοιξε για να φιλοξενήσει κάθε είδους rider – από wave riders μέχρι moto riders!


Η Μοτοδυναμική (Yamaha, Sixt, Porsche κ.λπ.) πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work!


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ AYTOKINHTOY YOUTUBE
1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 157.600
2. Trcoff: 66.900
3. Tractiongr: 29.700
4. Drive magazine: 27.300
5. Gocar: 16.900
6. Carotogr: 14.800
7. CarGuysGr: 13.100
8. Εκπομπή Οδηγώντας: 5.960
9. Newsauto: 5.140
10. Autobeat: 4.600
11. George Sargiannidis: 4.520
12. 4Τροχοί: 4.410
13. Auto Τρίτη: 3.640
14. Panos Seitanidis: 2.450
15. ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ: 1.810
16. Enkinisi: 1.690
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 10/7/2023 (20:00)