ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 361…

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα νέα της πιάτσας, 361…

ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 361…

ΝΕΑ

Οι αλλαγές δεν λένε να σταματήσουν στην πιάτσα του αυτοκινήτου τόσο σε πρόσωπα όσο και σε αντιπροσωπείες. Καταγράφουμε τα πάντα και υπογράφουμε για 361η εβδομάδα την αγαπημένη σας στήλη…

Advertisement
Advertisement

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας. Λίγες ημέρες απομένουν ακόμα για τα Χριστούγεννα και οι στολισμένοι δρόμοι, τα σπίτια και τα καταστήματα μας βάζουν ακόμα περισσότερο στο κλίμα των εορτών που περιμένουμε πώς και πώς!

Ευκαιρία είναι λοιπόν για να μας αλλάξει η διάθεση, να φύγει ο παλιός ο χρόνος και να σκεφτούμε διαφορετικά τα πράγματα. Αυτές τις ημέρες πάντως που υπάρχει γιορτινή διάθεση καλό θα είναι να σκεφτόμαστε και την άλλη πλευρά του νομίσματος και όχι μόνο την θετική.

Γύρω μας υπάρχουν συνάνθρωποί μας και παιδιά που έχουν ανάγκη, οπότε ο καθένας από την δική του πλευρά και όπως μπορεί, ας κάνει τη δική του καλή πράξη.

Τι κοινό έχουν τα… δυο τους; Το πάθος για οδήγηση! (στη φωτό μία BMW 320 diesel και ένα Robinson R44)

Δώρα στους μικρούς μας φίλους

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τους ανθρώπους της ελληνικής BMW να μοιράζουν δώρα στα Παιδικά Χωριά SOS και μας γέμισε ικανοποίηση. Είναι κάτι που θα πράξουν και άλλες εταιρείες αυτές τις ημέρες, και έχουμε δει να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Με τη σειρά μας, δεν σας το κρύβω, πως ετοιμάζουμε και εμείς να δώσουμε πολλά δώρα και τρόφιμα σε παιδιά και συνανθρώπους μας, όχι γιατί τα έχουν ανάγκη αλλά γιατί θα τους γεμίσει χαρά. Δεν θα σας αποκαλύψω περισσότερα για το θέμα, απλά μείνετε συντονισμένοι γιατί φέτος η υλοποίηση της σκέψης μας είναι λίγο ακραία αλλά περιέχει πάρα πολύ αγάπη και χαρά!

Εμείς φέτος τα δώρα θα τα δώσουμε εκεί που πρέπει!

Χρονιά αφιερωμένη στον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ

Πριν κλείσω και σας αφήσω να ενημερωθείτε με την ησυχία σας, να αναφερθώ στο έτος 2023, το οποίο η ΕΣΗΕΑ αφιερώνει τη μνήμη του δολοφονημένου Δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Τον αδικοχαμένο συνάδερφο σκότωσαν πριν από 612 ημέρες στη μέση του δρόμου αλλά ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι ένοχοι

Advertisement

Όσοι θέλετε να μας ενημερώσετε για κάτι που συμβαίνει στην… πιάτσα ή διαπιστώσετε πως κάτι μας έχει ξεφύγει μη διστάσετε να μας γράψετε στο saribal@otenet.gr με την ένδειξη «Τα Νέα της Πιάτσας».

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά η σημερινή ημερομηνία 12/12/2022… περιέχει πέντε δυάρια!!!

Advertisement

Καλή ανάγνωση!


 

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Advertisement

Δώσε αγάπη και θα την πάρεις πίσω, x10!


Αποχαιρετιστήριο γεύμα με τους δημοσιογράφους είχε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Toyota Hellas Αριστείδης Αραβανής, ο οποίος αποχωρεί από την εταιρεία το ερχόμενο διάστημα.


 

Τα πρώτα δύο αυτοκίνητα της ισπανικής Silence που εκπροσωπεί η Kosmocar ήρθαν στην Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα είναι ηλεκτρικά, έχουν αυτονομία 150 χιλιόμετρα, διαθέτουν αποσπώμενες μπαταρίες, η τελική τους αγγίζει τα 90χλμ./ώρα ενώ διαθέτουν και air condition. Θα πωλούνται από τα καταστήματα της Kosmoride.


Από την 1 Ιανουαρίου 2023 η οικογένεια Γκάλλο (Peugeot – Γκάλλο) γίνεται μέλος και της Opel. Το πρώτο κατάστημα θα έχει έδρα τη Λεωφόρο Κηφισού 170-172 (κόμβος Κηφισού – Αιγάλεω – Opel Δρόμων).


Από τον περασμένο Μάιο ο Ανδρέας Μπουμπάρης έχει αναλάβει ως Γενικός Διευθυντής της Peugeot – Γκάλλο ενώ είναι ο ίδιος που τρέχει το project Opel – Γκάλλο που παίρνει σάρκα και οστά τη νέα χρονιά.


Στην Αττική διοργανώνει η Toyota Ευρώπης την δημοσιογραφική παρουσίαση “Meet the Engineer” για το μοντέλο Toyota Prius. Η εκδήλωση για τους Έλληνες δημοσιογράφους είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και θα έχει έδρα το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace.


 

Η εταιρεία ΕΜΑ αναλαμβάνει την εισαγωγή και διανομή των ελαστικών KUMHO για επιβατικά, SUV, van, φορτηγά και λεωφορεία.


Τα λογότυπα του Ομίλου Σαρακάκη συνεχίζουν να κοσμούν χιλιάδες αυτοκίνητα Honda και Mitsubishi. Ένα σήμα που για πολλούς ιδιοκτήτες θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του οχήματός του!


Η Έλλη Παρασκευά αλλάζει καθήκοντα και συνεχίζει ως Consumer Experience Director στη Volvo Car Hellas.


Τη θέση του υπεύθυνου Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Volvo Car Hellas αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κωστήρογλου.


Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά νέους συνεργάτες. Όσοι ενδιαφέρονται για να καλύψουν νέες θέσεις εργασίας μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους.


Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και τελικά το KIA Sportage κατέκτησε τον τίτλο του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιά για το 2023. Το όνομα του μοντέλου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων.


Επιστροφή και πάλι στο χώρο του αυτοκινήτου για έναν παλιό γνώριμο ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στους δύο τροχούς. Ο λόγος για τον Νίκο Αρμενάκη που έχει αναλάβει διοικητική θέση στην AutoMarin.


To Citroen AMI Cargo έδωσε το παρών στα Coffee Business Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.


 

Επιτυχημένο γι’ ακόμα μία χρονιά το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών το οποίο μεγάλωσε και φιλοξένησε περισσότερους από εκατό επαγγελματίες όπως και χιλιάδες φίλους της θάλασσας. Όσοι δεν καταφέρατε να το επισκεφτείτε πάρτε μία γεύση στο παρακάτω video.


Δέκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το Skoda Club και πριν από λίγες ημέρες τα μέλη του έκοψαν και τούρτα!


 

Στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών έκανε την εμφάνισή (ως επισκέπτης) του ένας παλιός γνώριμος από το χώρο του αυτοκινήτου. Ο λόγο για τον Ντάνι Παπαιορδανίδη, τον οποίο θυμόμαστε ως υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στην τότε εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault εποχής Μανιατόπουλου.


 

Συνέδριο με αντικείμενο τη συνολική αποτίμηση του Ράλι Ακρόπολις διοργάνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Motorsport Greece την περασμένη εβδομάδα.


Τον Στέλιο Φάκαλη φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα οι Στράτος Φωτεινέλης και Στάθης Πετρόπουλος. Ο Έλληνας manager που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο motorsport με έδρα την Ιταλία, μας ξεναγεί στο γκαράζ της ομάδας του και μας αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον. Η συγκεκριμένη εκπομπή «Πάνω από τα όρια» θα μεταδοθεί από Attica TV το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 αλλά και σε επανάληψη την Κυριακή στις 10:00π.μ.


 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ AYTOKINHTOY YOUTUBE
1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 148.100
2. Trcoff: 62.200
3. Tractiongr: 27.600
4. Drive magazine: 26.800
5. Gocar: 14.000
6. Carotogr: 12.600
7. CarGuysGr: 12.000
8. Εκπομπή Οδηγώντας: 5.360
9. Newsauto: 4.850
10. 4Τροχοί: 4.210
11. Auto Τρίτη: 3.560
12. Autobeat: 3.250
13. George Sargiannidis: 3.170
14. Panos Seitanidis: 2.370
15. Enkinisi: 1.630
16. ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ: 1.550
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 12/12/2022 (20:00)