Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα περιπολικά της Hyundai είναι… ηλεκτρικά!

Ελλάδα 1:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα περιπολικά της Hyundai είναι… ηλεκτρικά!

ΝΕΑ

Τα νέα περιπολικά της Hyundai είναι… ηλεκτρικά!

ΝΕΑ

Αστυνομικά τμήματα σε όλη την Ευρώπη επιλέγουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Hyundai για να γίνουν τα νέα τους περιπολικά.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai είναι μια από τις εταιρείες που προσφέρουν τα ηλεκτρικά της μοντέλα σε εκδόσεις περιπολικών, ιδίως σε χώρες όπου τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν υψηλή δημοτικότητα.

Έτσι λοιπόν, το Hyundai Kona Electric έχει ήδη επιλεγεί ως το νέο περιπολικό αστυνομικών τμημάτων χωρών όπως η Ελβετία, η Ολλανδία, η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία.

Ένα χρόνο πριν, η αστυνομία στο καντόνι του Σεντ Γκάλλεν στην Ελβετία, πρόσθεσε στο στόλο της 13 ηλεκτρικά Hyundai Kona Electric, ενώ το ίδιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχουν προμηθευτεί αστυνομικές διευθύνσεις στο Άμστερνταμ, την Κεντρική Ολλανδία, αλλά και στη Βαλένθια της Ισπανίας και στο Σάσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας.

Advertisement
Advertisement

Ένα ακόμη ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai, το υδρογονοκίνητο Nexo, επιλέχθηκε ως περιπολικό σε αστυνομικά τμήματα της Αγγλίας, αλλά και στο Όσναμπρικ της Γερμανίας. Στην Ιταλία, το Nexo επιλέχθηκε ως περιπολικό και σε τμήματα της Εθνικής Οδού (Autostrada).

Τέλος, πρόσφατα η αστυνομία στο Μπιλμπάο και στο Γουαδαλέτε της Ισπανίας επέλεξε για τα νέα της περιπολικά την ηλεκτρική έκδοση του σεντάν Hyundai Ioniq (υπάρχει ακόμη υβριδικό και plug-in υβριδικό), που έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία για πραγματικά αυτονομία 311 χιλιομέτρων.

Advertisement