Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα Camper van της Nissan, NV300 & e-NV200

Ελλάδα 4:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα Camper van της Nissan, NV300 & e-NV200

ΝΕΑ

Τα νέα Camper van της Nissan, NV300 & e-NV200

ΝΕΑ

Δύο νέα Camper van αποκάλυψε η Nissan στο Σαλόνι της Μαδρίτης. Τα NV300 Camper και e-NV200 Camper βασίζονται πάνω στα επαγγελματικά οχήματα της εταιρίας με το δεύτερο να είναι πλήρως ηλεκτρικό. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα το NV300 Camper έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα στο εσωτερικό του, χάρη και στην πτυσσόμενη οροφή του που τους επιτρέπει να στέκονται όρθιοι. Στο εσωτερικό θα βρείτε κουζίνα, με ψυγείο και νεροχύτη αλλά και εγκατάσταση για νερό και υγραέριο.

Το βράδι τα νέα Camper Van της Nissan μετατρέπονται σε χώρους διαμονής με το NV300 να μπορεί να φιλοξενήσει πάλι τέσσερα στα δύο διπλά κρεβάτια του (το δεύτερο στην οροφή), ενώ το e-NV200 φέρει ένα διπλό κρεβάτι.

NISSAN PRESENTA LA NUEVA GAMA CAMPER EN EL SALÓN DE MADRID

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα οι πελάτες της εταιρίας στην Ισπανία, όπου κατασκευάζεται τα μοντέλα, έχουν την δυνατότητα εξατομίκευσης του εσωτερικού των δύο Camper van σύμφωνα και με τις δικές τους ανάγκες.

Το e-NV200 φέρει τη νέα και σημαντικά μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία (40kWh) με την οποία εφοδιάστηκε και η επαγγελματική έκδοση, η οποία στον κύκλο πόλης προσφέρει αυτονομία 301 χλμ., σύμφωνα με την εταιρία, ήτοι 60% περισσότερη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Camper

Advertisement

Από την άλλη το NV300 κινείται από τον dCi πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε τέσσερις εκδόσεις με ένα ή δύο τούρμπο και απόδοση 95-120 ίππους και 125-145 ίππους αντίστοιχα. Προς το παρόν ωστόσο δεν γνωρίζουμε ποια έκδοση έχει επιλεχθεί για το Camper.