Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα… νέα αυτοκίνητα του ιδιοκτήτη του Facebook

Ελλάδα 1:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα… νέα αυτοκίνητα του ιδιοκτήτη του Facebook

ΝΕΑ

Τα… νέα αυτοκίνητα του ιδιοκτήτη του Facebook

ΝΕΑ

Γνωστός για το χαμηλό προφίλ που κρατά στην ζωή του, σε σύγκριση με τα χρήματα που έχει, ο Mark Zuckerberg δημοσίευσε στο Facebook την Τετάρτη 20 Ιουλίου μια φωτογραφία που δείχνει δύο οχήματα εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

«Το δικό μου και το δικό της» έγραφε η λεζάντα στο Facebook στην ανάρτηση του Mark Zuckerberg.

Δύο αναπαλαιωμένα Ford Bronco (ένα κλειστό και ένα ανοιχτό πρώτης γενιάς 1972-1976) με βελτιωμένη αλλά όχι έντονη εμφάνιση είναι τα δύο νέα οχήματα της οικογένειας Zuckerberg.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Facebook Mark Zuckerberg, δεν φημίζεται για τις ακριβές επιλογές του για αυτοκίνητα αν και το γούστο του είναι αξιόλογο. Τα προηγούμενα αυτοκίνητα που είχε ήταν ένα Volkswagen GTI, ένα Acura TSX (σπορ έκδοση του Accord)  και ένα and Honda Fit (Honda Jazz).

Advertisement
Advertisement

Αυτή είναι μία στάση ζωής άλλωστε ο Mark Zuckerberg ξεχωρίζει για το απλό στυλ ντυσίματος του: Γκρι κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρο φούτερ κάθε μέρα.

Σε μια συνέντευξη τύπου, ο δημιουργός του Facebook είπε ότι ο τρόπος ντυσίματος του είναι μέρος της φιλοσοφίας της απελευθέρωσης από τα καθημερινά μικροπράγματα. «Θέλω να ελευθερώσω τη ζωή μου, να πάρω όσο το δυνατόν λιγότερες αποφάσεις για μη ουσιώδη θέματα και να αφοσιωθώ στην κοινότητα», είπε ο Zuckerberg.

Advertisement

Ο 38χρονος πιστεύει ότι μικρές αποφάσεις, όπως «τι φοράω;» ή «τι τρώω για πρωινό;» «τι οδηγώ;» μπορεί να είναι κουραστικές και ενεργοβόρες, και δεν θέλει να χάνει χρόνο με αυτό. «Είμαι σε θέση να υπηρετήσω τα συμφέροντα δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Και νιώθω ότι δεν εκπληρώνω την αποστολή μου αν σπαταλώ την ενέργειά μου σε ανόητα ή επιπόλαια πράγματα» είπε ο ιδιοκτήτης του Facebook

Πάντως αυτή τη φορά ο επιχειρηματίας έκανε μία αρκετά «μοδάτη» επιλογή αφού η αγορά των παλαιών Bronco έχει εκτοξευτεί μετά την εμφάνιση και την… αναμονή για την παράδοση των νέων μοντέλων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτοιμο το κουμπί “dislike” στο Facebook;
Έτσι εξαρθρώθηκε η σπείρα που έκλεβε smart και τα πωλούσε στο facebook
F1: Οι οδηγοί με τους περισσότερους followers στο Instagram