Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα μυστικά του ταχύπλοου του James Bond

Ελλάδα 3:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μυστικά του ταχύπλοου του James Bond

Men + Speed

Τα μυστικά του ταχύπλοου του James Bond

Men + Speed

Η εταιρεία Quintessence Yacht sκυκλοφόρησε πρόσφατα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ταχύπλοα που παράγει, σε συνεργασία με την Aston Martin και την Mulder Design, και που θα βγει στις αγορές το Σεπτέμβριο. Την ώρα δηλαδή που θα κάνει πρεμιέρα και η νέα ταινία του James Bond, Spectre (σ.σ: η οποία θα περιλαμβάνει μια Aston Martin DB10).

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του σκάφους. Το AM37 και AM37S (μέγιστη ταχύτητα: 60 κόμβοι) θα είναι τα πρώτα μηχανοκίνητα σκάφη που θα φέρουν το όνομα της Aston Martin και διαθέτουν τα καλύτερα χαρακτηριστικό της «ομορφιά, δύναμη και ψυχή» – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Έχει ένα ηλεκτρονικά συρόμενο κατάστρωμα , που αποτελείται από τρία φύλλα άνθρακα και επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να καλύψουν πλήρως το πιλοτήριο του σκάφους στο τέλος της ημέρας τους έξω από το νερό.

Advertisement
Advertisement

Παρέχει ανέσεις από μια μηχανή εσπρέσο και ψυγείο μέχρι και δυνατότητα φωνητικών εντολών ελέγχου. Το εσωτερικό θα διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας που θα λειτουργεί με κουμπιά, τηλεχειριστήριο ή φωνητικές εντολές.

james bond-aston martin-boat-a640

Η τιμή του δεν έχει αποκαλυφθεί ενώ θα έχει χώρο για οκτώ άτομα.

Advertisement

«Πρέπει να ανοίξουμε νέους ορίζοντες στο νερό», είπε σχετικά ο  Διευθυντής Σχεδίασης της Aston Martin, Marek Reichman.