Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα: Μicrocars, το μέλλον της αστικής μετακίνησης

Ελλάδα 6:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα: Μicrocars, το μέλλον της αστικής μετακίνησης

ΝΕΑ

Αφιέρωμα: Μicrocars, το μέλλον της αστικής μετακίνησης

ΝΕΑ

Το κυκλοφοριακό εξελίσσεται σε θεμελιώδες πρόβλημα των αστικών κέντρων σε όλο τον κόσμο και φυσικά οι μεγάλες πόλεις της χώρας μας και ειδικά η πρωτεύουσα δεν αποτελούν την εξαίρεση.

Advertisement
Advertisement

Το ζήτημα φυσικά και δεν περιορίζεται μόνο στην ταλαιπωρία, το χάσιμο χρόνου και τον εκνευρισμό αλλά επεκτείνεται και στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος λόγω της αυξημένης εκπομπής ρύπων αλλά και στη μείωση της ποιότητας ζωής εξαιτίας της ηχορύπανσης.

Φυσικά το χάσιμο χρόνου αλλά και ο εκνευρισμός συνεχίζονται με το που θα φτάσει κανείς στον προορισμό του και θα αρχίσει η αναζήτηση θέσης στάθμευσης.

Για όλα αυτά υπάρχει λύση η οποία κερδίζει όλο και περισσότερο σε δημοτικότητα και δεν είναι άλλη από τα σύγχρονα microcars.

Advertisement
Advertisement

Που είναι όμορφα, ασφαλή, απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον μιας και είναι ηλεκτρικά, προστατεύουν τόσο από τις καιρικές συνθήκες όσο και από την… κακιά στιγμή και φυσικά είναι ευέλικτα και στο πιο στενό δρομάκι.

Εννοείται πως με ένα microcar εκμεταλλεύεσαι και την πιο μικρή ελεύθερη θέση για παρκάρισμα οπότε και ξενοιάζεις, ενώ σίγουρα το ποσό που εξοικονομείται από το εξαιρετικά χαμηλό κόστος μετακίνησης θα μπορεί κανείς να το αξιοποιήσει κάπου αλλού.

Advertisement

Η φόρτισή τους είναι και εύκολη -γίνεται σε οποιαδήποτε κοινή πρίζα- αλλά και γρήγορη. Μάλιστα η αυτονομία τους είναι κατά κανόνα τέτοια που δεν θα πρέπει να φορτίζουν κάθε μέρα.

Advertisement

Στο newsauto επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα microcars που αξίζουν την προσοχή σας και θα αποτελέσουν πραγματικό εργαλείο στις μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη. Ακόμα και αν δεν έχετε δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου εφόσον η τελική τους ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 45 χλμ./ώρα. Αρκεί να είστε πάνω από 16 ετών και να έχετε άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου.

Όσο για το κόστος αγοράς τους περιορίζεται αισθητά και τα καθιστά ακόμα πιο ελκυστικά από τη στιγμή που επιδοτούνται μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ