Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Τα μεταχειρισμένα «αστέρια» της Volkswagen

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μεταχειρισμένα «αστέρια» της Volkswagen

ΑΓΟΡΑ

Τα μεταχειρισμένα «αστέρια» της Volkswagen

ΑΓΟΡΑ

Η δυνατότητα αγοράς από τους καταναλωτές μεταχειρισμένων αυτοκίνητων με εμφάνιση και ποιότητα ενός καινούργιου, είναι ο στόχος της Kosmocar A.E. μέσω της συμμετοχής της στο πρόγραμμα Das WeltAuto της Volkswagen. Ο Γενικός Εισαγωγέας στην Ελλάδα των Volkswagen, Audi, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Bentley, Bugatti και Ducati προσφέρει πιστοποιημένα αυτοκίνητα τόσο για την κατάσταση όσο και την λειτουργία τους.

Advertisement
Advertisement

Όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο Volkswagen – και όχι μόνο – ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο μπορούν να το πράξουν είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.kosmocar.gr/dasweltauto/index.php είτε στην πρώτη έκθεση Das WeltAuto στην οδό Πειραιώς 7, Μοσχάτο (τηλ. 210 9981156, 9981167).

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους και τα διανυθέντα χλμ: Τα Platinum (έως 2 ετών και μέχρι 30.000 km), τα Gold (από 2 έως 5 ετών και μέχρι 70.000 km) και τα Silver (από 5 μέχρι 7 ετών και έως 120.000 km). Κάθε αυτοκίνητο που πληροί τα κριτήρια Das WeltAuto υποβάλλεται σε έλεγχο 110 σημείων και στη συνέχεια λαμβάνει εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση κινητικότητας.

Μέχρι τα τέλη του έτους αναμένεται να λειτουργήσουν παρόμοιες εκθέσεις σε άλλα δύο σημεία στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement