Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα κινέζικα πολυμορφικά διαθέτουν μέχρι και σερβίτσιο τσαγιού (+vid)

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα κινέζικα πολυμορφικά διαθέτουν μέχρι και σερβίτσιο τσαγιού (+vid)

ΝΕΑ

Τα κινέζικα πολυμορφικά διαθέτουν μέχρι και σερβίτσιο τσαγιού (+vid)

ΝΕΑ

Τα πολυμορφικά – ή MPV όπως αποκαλούνται- γίνονται στην Κίνα όλο και πιο πολυτελή, σε μια προσπάθεια να προσφέρουν στους χρήστες ακόμη περισσότερα.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, αυτά τα οχήματα έχουν μια πολύ διαφορετική φήμη στην άλλη πλευρά του κόσμου, κυρίως ως λεωφορεία για τις επιχειρήσεις.

Ως εκ τούτου, ο Ethan Robertson παίρνει το Roewe iMAX8 για μια τέτοια αποστολή και μας αποκαλύπτει όλες τις κρυφές  δυνατότητες του.

Το μπροστινό μέρος του οχήματος διαθέτει μια εκτεταμένη πλαστική μάσκα. Πλαισιώνεται μάλιστα από fake αεραγωγούς, παραταύτα, δικαιολογημένα πιστεύετε πως αυτή είναι μια μάλλον συντηρητική προσέγγιση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Το iMAX8 της Roewe ξεκινά από τα 22.655 € και σίγουρα διακρίνεται για το εκκεντρικό στυλ του.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του είναι καλά εξοπλισμένο, με ένα σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας αλλά και ένα σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα ικανό να προστατεύει τους επιβάτες από διάφορα μικρόβια και άλλες βλαβερές “εισβολές”.

Σίγουρα πρόκειται για ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό τη δεδομένη χρονική στιγμή με την πανδημία να βρίσκεται ακόμη εδώ. Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στο εσωτερικό του κινέζικου πολυχρηστικού είναι η κινητή κεντρική κονσόλα, η οποία μπορεί να περιστρέφεται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Advertisement

Εάν αυτό δεν σας ικανοποίησε να σας ενημερώσουμε πως η κονσόλα κρύβει επίσης ένα σετ τσαγιού για δύο άτομα. Εάν δεν σας αρέσει το τσάι, διατίθεται επίσης ένα αντίστοιχο σετ για καφέ. Υπάρχει επιπλέον και ψυγείο προκειμένου να φιλοξενεί κρύα ροφήματα.

Εκτός από τα διασκεδαστικά gadgets στο εσωτερικό, ο Robertson αναφέρει ότι τα μικρά MPV είναι μια κατηγορία που πεθαίνει. Και έχει δίκιο, αλλά η Roewe είναι ξεκάθαρη πως τα μεγαλύτερα και πρακτικότερα πολυμορφικά όπως είναι το iMAX8, έχουν τελικά ζωή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Tesla: Φθηνό μοντέλο από την Κίνα για όλο τον κόσμο
Η Porsche αποκλείει προς το παρόν εργοστάσιο στην Κίνα
Αύξηση-ρεκόρ σημείωσαν οι πωλήσεις ΙΧ τον Ιανουάριο στην Κίνα