Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της νέας ταινίας Transformers (+video)

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της νέας ταινίας Transformers (+video)

ΝΕΑ

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της νέας ταινίας Transformers (+video)

ΝΕΑ

Οι «πρωταγωνιστές» της νέας ταινίας Transformers προέρχονται από όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η αρχική σειρά κινουμένων σχεδίων Transformers, όπως και η μετέπειτα μεταφορά τους στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου αποτελούσε ένα άκρως ελκυστικό θέαμα για το κοινό του αυτοκινήτου. Αν εξαιρέσουμε την υπερβολή της αμερικανικής κουλτούρας στις ταινίες δράσης, τα αυτοκίνητα που εμφανίζονταν ήταν πάντα πολύ εντυπωσιακά με κορυφαίο φυσικά τον κεντρικό ήρωα Μπάμπλμπι, ένα κίτρινο Chevrolet Camaro.

Η εταιρεία παραγωγής της σειράς ταινιών Transformers ανακοίνωσε πρόσφατα την έλευση της νέας ταινίας η οποία ονομάζεται Rise Of The Beasts. Η 7η ταινία της σειράς εμφανίζει τα γνωστά και αγαπημένα Autobots τα οποία αυτήν τη φορά έρχονται αντιμέτωπα με τον Γιούνικρον, έναν πανίσχυρο εξωγήινο από το παρελθόν.  Στο πλευρό των Autobots αυτήν τη φορά είναι τα Θηρία-Ρομπότ τα οποία ονομάζονται Maximals και είναι ισχυρά ζώα τη ζούγκλας.

Advertisement
Advertisement

Στο επίκεντρο της ταινίας φυσικά είναι για μια ακόμα φορά τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Επικεφαλής των Autobot είναι το γνωστό κόκκινο φορτηγό Όπτιμους Πράιμ και πλαισιώνεται από την Μιράζ, μια Porsche 911 και τον Μπάμπλμπι Chevrolet Camaro. Στο τρέιλερ της ταινίας για λίγο εμφανίζεται ένα Nissan Skyline GT-R R33, ενώ το Volkswagen Transporter αποτελεί τη βάση του κεντρικού ήρωα των Maximals, Άρκι.

Η καινούρια ταινία Transformers δεν είναι σκηνοθετημένη από τον Μάικλ Μπέι, όπως οι προηγούμενες ταινίες. Τη θέση του πήρε ο Στίβεν Κάπλ Τζ. ο οποίος πρόσφατα διέρρευσε ότι σε κάποια στιγμή της ταινίας ο αγαπημένος Μπάμπλμπι τραυματίζεται «θανάσιμα». Ένας κεντρικός ήρωας ωστόσο σαν τον Μπάμπλμπι είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Advertisement

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όταν οι Transformers…αρχίζουν να τρελαίνονται
Το αυτοκίνητο στην πρεμιέρα των Transformers
Τα αυτοκίνητα που θα δούμε στο Transformers 5