Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το αυτοκίνητο στην πρεμιέρα των Transformers

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αυτοκίνητο στην πρεμιέρα των Transformers

Men + Speed

Το αυτοκίνητο στην πρεμιέρα των Transformers

Men + Speed

Ήρθε η νέα ταινία Transformers, με τίτλο «The Last Knight» στις 20 Ιουνίου στους κινηματογράφους. Μπορεί ο Optimus Prime να λείπει, αλλά έχουμε να δούμε πολλά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Και σε αυτήν την ταινία θα δούμε πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και Transformers κι αναμένουμε να αποκαλυφθεί το μυστικό πίσω από τη γοητεία των Transformer της Γης.

Πολλοί κινηματογραφιστές υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι εξαιρετική, όχι μόνο εξαιτίας της τρομερής δράσης των ρομπότ κατά τη διάρκεια του πολέμου, αλλά και επειδή υποτίθεται ότι θα είναι η τελευταία ταινία Transformers του Michael Bay.

Στην τελευταία του ταινία, ο Bay έκανε μάλλον την καλύτερη επιλογή των αυτοκινήτων με την νούμερο ένα να είναι το hypercar Lamborghini Centenario.  Αυτό ήταν ένα Citroën DS πριν από τη μετατροπή του σε Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έφερε μία Lamborghini Centenario ύψους 1,95 εκατομμυρίων δολαρίων στην πρεμιέρα του Λονδίνου για να το δουν όλοι και φυσικά να ποζάρουν οι πρωταγωνιστές μαζί με αυτό.

Δείτε το αυτοκίνητο στην πρεμιέρα…

Transformers-The Last Knight-lambo-a640 Transformers-The Last Knight-lambo-b640 Transformers-The Last Knight-lambo-c640 Transformers-The Last Knight-lambo-d640 Transformers-The Last Knight-lambo-e640