Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα ακριβότερα ελαστικά του κόσμου!

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ακριβότερα ελαστικά του κόσμου!

ΝΕΑ

Τα ακριβότερα ελαστικά του κόσμου!

ΝΕΑ

Κι όμως υπάρχουν ελαστικά των οποίων η τιμή ξεπερνά αυτήν των supercars, όπως για παράδειγμα μίας Lamborghini Aventador. Με περίπου 30.000 δολάρια, μπορείτε να βάλετε ένα νέο σετ ελαστικών σε μία Bugatti Veyron. Θεωρείτε ότι είναι ακριβά; Για διαβάστε παρακάτω τι σημαίνει ακριβά ελαστικά αυτοκινήτου… ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ανακοινώθηκαν επίσημα από το Βιβλίο Guinness των Παγκόσμιων Ρεκόρ τα πιο ακριβά ελαστικά στον κόσμο, τα οποία κοστίζουν… 600.000 δολάρια. Ναι, 600.000 μόνο τα ελαστικά! Φυσικά, δεν είναι ένα οποιοδήποτε σετ. Τα συγκεκριμένα ελαστικά Z Tyre παράχθηκαν στο Ντουμπάι και το καθένα από αυτά έρχεται επιστρωμένο με διαμάντια, διακοσμημένο από έναν Ιταλό τεχνίτη κοσμημάτων. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο Ντουμπάι, όπου και επικαλύθφηκαν με φύλλο χρυσού από τους ίδιους τεχνίτες, για το προεδρικό μέγαρο στο Abu Dhabi.

expensive-tire-b640

Για όλη αυτήν τη δουλειά, που ίσως και να μην φαίνονται πολύ διαφορετικά από οποιαδήποτε Goodyear μπορείτε να δείτε στο δρόμο, φέρουν ως λογότυπο το χρυσό “Ζ” και καρό μοτίβο.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα κέρδη από την πώληση αυτών των πανάκριβων ελαστικών θα πάνε στο Ίδρυμα Zenises. Δεν υπάρχει καμία νύξη για ποιο αυτοκίνητο έγιναν τα συγκεκριμένα ελαστικά, αλλά φανταστείτε ότι κοστίζουν όσο και ένα supercar αν όχι και περισσότερο.

expensive-tyre-a640