Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα αυτοκίνητα στη νέα ταινία του James Bond

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα αυτοκίνητα στη νέα ταινία του James Bond

ΝΕΑ

Τα αυτοκίνητα στη νέα ταινία του James Bond

ΝΕΑ

Η Jaguar-Land Rover θα έχει την τιμητική της στην 24η κατά σειρά ταινία με κεντρικό θέμα τις περιπέτειες του θρυλικού 007!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, πως ο… κακός στην ταινία με τίτλο «Spectre», θα οδηγεί το εντυπωσιακότερο hypercar που έμεινε στα χαρτιά. Ο λόγος για την Jaguar C-X75, στο τιμόνι της οποίας θα βρίσκεται ο Christoph Waltz που υποδύεται τον Franz Oberhauser.

Επίσης έχετε προ πολλού διαβάσει στο NewsAuto για τη συμμετοχή του Range Rover Sport – μάλιστα η παραγωγή του blockbuster δέχθηκε «πλήγμα» όταν κλάπηκαν πέντε από αυτά πριν από δύο μήνες! Αυτά, εκτός από τον V8 των 550 PS της έκδοσης SVR, φέρουν αναβαθμισμένη ανάρτηση και τροχούς 37 ιντσών, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των γυρισμάτων. Την… αναβάθμιση έχει φροντίσει το τμήμα «ειδικών λειτουργιών» της εταιρείας. Το ίδιο ισχύει και για τα Land Rover Defender που συμπρωταγωνιστούν.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 007 (τον οποίο υποδύεται ξανά ο Daniel Craig) θα οδηγεί την εντυπωσιακή νέα Aston Martin DB10 (φωτό) ενώ υπάρχουν και σκηνές καταδίωξης με… Fiat 500!

Η νέα ταινία του James Bond, κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 6 Νοεμβρίου.

Advertisement