Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκλεψαν τα αυτοκίνητα του James Bond

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκλεψαν τα αυτοκίνητα του James Bond

ΝΕΑ

Έκλεψαν τα αυτοκίνητα του James Bond

ΝΕΑ

Τελικά τον τελευταίο καιρό οι κλέφτες φαίνεται πως έχουν στραφεί στον κόσμο της αυτοκίνησης και έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλο θράσος!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μετά την κινηματογραφική ληστεία στην έδρα της Red Bull Racing όπου κλάπηκαν 64 τρόπαια της τετράκις παγκόσμιας πρωταθλήτριας με τους διαρρήκτες να… ρίχνουν την κεντρική είσοδο χρησιμοποιώντας ένα SUV ως πολιορκητικό κριό (διαβάστε περισσότερα εδώ), τώρα θύμα κλοπής έπεσε και ο James Bond.

Σχήμα λόγου είναι αυτό βέβαια αφού στην πράξη, έχουμε να κάνουμε με κλοπή εννέα πολυτελών αυτοκίνητων που θα έκαναν την εμφάνισή τους στην 24η ταινία με πρωταγωνιστή το θρυλικό 007 και θα τιτλοφορείται «Spectre». Αυτή έλαβε σύμφωνα με το Hollywood Reporter χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στη Γερμανία όπου είχαν μεταφερθεί για τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας. Ανάμεσα τους είναι πέντε Range Rover Sport αλλά όχι η νέα Aston Martin του Bond, η εντυπωσιακή DB10.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κλοπή των οχημάτων δεν θα φέρει καθυστερήσεις στο οργανόγραμμα των γυρισμάτων της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ξανά ο Daniel Craig και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου του 2015.