Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα 4 νέα ρολόγια από την Porsche

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα 4 νέα ρολόγια από την Porsche

Men + Speed

Τα 4 νέα ρολόγια από την Porsche

Men + Speed

Όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες υψηλών προδιαγραφών, έτσι και η Porsche προσφέρει μια σειρά ρολογιών χειρός για να τα ταιριάξει με τα αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης που παράγει. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Porsche Design δημιουργεί τα ρολόγια της μόνη της, αντί να συνεργάζεται με άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν κι αυτές ρολόγια. Τα νέα ρολόγια της μας παρουσίασε πριν λίγες μέρες στο Baselworld στην Ελβετία. Η νεότερη γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει τέσσερα ολοκαίνουργια ρολόγια φτιαγμένα από τιτάνιο.

Το νέο Chronotimer Flyback Special Edition έχει κάσα 42 mm, carbon ματ καντράν και μαύρα ματ κουμπιά με κόκκινες λεπτομέρειες. Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από το ίδιο δέρμα που χρησιμοποιεί η Porsche στις ταπετσαρίες των μοντέλων της, έχοντας κόκκινες ραφές.

Αυτοί που έχουν πιο κλασικό στυλ θα θέλουν το 1919 Chronotimer Brown & Leather, εμπνευσμένο από τις κλασσικές 911. Όπως δηλώνει και το όνομά του έχει σκούρο καφέ καντράν και έναν δερμάτινο λουράκι.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, έχουμε τις δύο νέες εκδόσεις του Actuator Monobloc, οι οποίες από τους περισσότερους θεωρούνται τα πιο ελκυστικά κομμάτια που παρουσιάστηκαν φέτος στο Baselworld. Η Porsche Design Timepieces AG στην Ελβετία δημιούργησε σε συνεργασία με το Porsche Motorsport στη Γερμανία και το Studio F. A. Porsche στην Αυστρία, το Monobloc Actuator Chronotimer Flyback Limited Edition και το Monobloc Actuator 24H-Chronotimer All Black Edition.

Οι τιμές, όπως μπορείτε να φανταστείτε, απέχουν πολύ από τη μαζική αγορά. Το Chronotimer Flyback Special Edition πωλείται για 6.700$. Το Chronotimer Flyback Brown & Leather 1919 αγγίζει τα 6.350$. Τέλος, και τα δύο νέα μοντέλα Monobloc Actuator κοστίζουν $8.500 και 7.250$, αντίστοιχα.

porsche-watch-a640 porsche-watch-b640 porsche-watch-c640
porsche-watch-640

Advertisement