Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tα 20 χρόνια της Pagani στο Goodwood

Ελλάδα 16:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tα 20 χρόνια της Pagani στο Goodwood

ΝΕΑ

Tα 20 χρόνια της Pagani στο Goodwood

ΝΕΑ

Με κάποιες εκπλήξεις αναμένεται να γιορτάσει η Pagani τα εικοστά της γενέθλια στο πλαίσιο της διοργάνωση του φετινού Festival of Speed στο Goodwood.

Advertisement
Advertisement

 

Στο FoS του 2019, στο Goodwood, η Pagani ετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλια των 20 χρόνων της, με τρόπο ξεχωριστό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αναμένεται να συγκεντρωθούν περίπου 30 αυτοκίνητα, Zonda και Huayra, που θα είναι και αριθμός ρεκόρ για συγκέντρωση μοντέλων της Pagani. Για να επιτευχθεί το ρεκόρ αυτό, θα έρθουν αυτοκίνητα ακόμα και από τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και το Χονγκ Κονγκ για τη συνάντηση αυτή στο χώρο των εκδηλώσεων του φετινού Goodwood Festival of Speed.

Advertisement
Advertisement

Η άφιξη των αυτοκινήτων που θα συγκεντρωθούν την Πέμπτη το πρωί στο Λονδίνο, θα γίνει μετά από διαδρομή σε κονβόι για να φτάσουν στο χώρο που θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις του φετινού FoS- ένα κονβόι που θα κοστίζει κοντά στα 112 εκατομμύρια ευρώ. Στην περίφημη ανάβαση που έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται μέσα στο κτήμα του Λόρδου March, θα εμφανιστούν 20 από τα αυτοκίνητα αυτά, περνώντας ως φόρος τιμής για τα 20 χρόνια της εταιρείας. Για την Παρασκευή το βράδυ, ένα αποκλειστικό πάρτι θα διοργανωθεί σε κοντινό μέρος, με λίγους καλεσμένους, τους πελάτες και με τον Horacio Pagani να δίνει το παρόν.