Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεχίζεται η εξέλιξη του Skoda Kodiaq RS

Ελλάδα 4:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζεται η εξέλιξη του Skoda Kodiaq RS

ΝΕΑ

Συνεχίζεται η εξέλιξη του Skoda Kodiaq RS

ΝΕΑ

Το μεγάλο SUV της Skoda θα είναι το πρώτο που θα λάβει τα σήματα RS με την Τσέχικη εταιρία να μην κρύβει το στόχο για τη δημιουργία μιας πλήρους σειράς γρήγορων εκδόσεων στη γκάμα της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης της εταιρίας, Christian Strube, μιλώντας για το Kodiaq RS έχει αποκαλύψει πως η Skoda εξετάζει και το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας έκδοσης RS και για το Superb που θα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας της.

Προς το παρόν πάντως οι προσπάθειες έχουν εστιάσει στο Kodiaq RS το οποίο βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα πρωτότυπά του να έχουν εντοπιστεί από τον κατασκοπευτικό φακό στο Νίρμπουργκρινκ. Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού Auto Express είναι πολύ πιθανό η παρουσίαση του γρήγορου Kodiaq να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον Οκτώβριο.

skoda-kodiaq-rs-could-debut-this-fall-at-2018-paris-motor-show_134543harpi640

Advertisement
Advertisement

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως το Kodiaq RS θα έχει τον γνωστό δίλιτρο TDI του ομίλου VAG στην έκδοση με τους 240 ίππους ο οποίος θα συνοδεύεται από το σύστημα τετρακίνησης 4Motion καθώς και από κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Πάντως μετά την έκδοση RS η γκάμα του Kodiaq αναμένεται να εμπλουτιστεί και με μια plug-in υβριδική έκδοση μέσα στο 2019.

skoda-kodiaq-rs-could-debut-this-fall-at-2018-paris-motor-show_134543harpi640_1