Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki Ignis Hybrid: Ξεχωριστό και πρακτικό

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Ignis Hybrid: Ξεχωριστό και πρακτικό

ΝΕΑ

Suzuki Ignis Hybrid: Ξεχωριστό και πρακτικό

ΝΕΑ

Όσοι ψάχνετε ένα αυτοκίνητο για απροβλημάτιστες αστικές (αλλά και… υπεραστικές) μετακινήσεις, με χαρακτήρα, το νέο Suzuki Ignis αποτελεί ιδανική επιλογή.

Advertisement
Advertisement

Με σιλουέτα που δεν περνά απαρατήρητη, σχεδιασμό που τονίζεται από τολμηρές σχεδιαστικές γραμμές και χαρακτηριστικό «πρόσωπο».

Συνολικά υπάρχουν 11 διαθέσιμες χρωματικές επιλογές για το αμάξωμα που μπορούν να οδηγήσουν σε 7 επιπλέον συνδυασμούς διχρωμίας, που ενισχύει τον εκμοντερνισμένο, pop αισθητικής χαρακτήρα του μοντέλου.

Χάρη στην διευρυμένη χρωματική παλέτα και τις δυνατότητες εξατομίκευσης μπορούν να κάνουν το Ignis σας… μοναδικό.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον εσωτερικό του κόσμο, το Ignis έχει ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone και αναβαθμισμένες επενδύσεις καθισμάτων με νέα χρώματα. Παρότι compact σε διαστάσεις άρα συμβατό με κάθε περιορισμό του αστικού τοπίου, παραμένει ευρύχωρο, παροιμιωδώς ευέλικτο και ιδανικό για αποδράσεις.

To Ignis είναι ένα πρακτικό αυτοκίνητο, που θυμίζει crossover, υψηλή θέση οδήγησης και εξαιρετική ορατότητα. Κινείται σβέλτα αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά, έχοντας ένα ευφυές υβριδικό σύστημα στα μηχανικά του μέρη. Με κινητήρα 1.200 κ.εκ. 83 ίππων και mild υβριδικό σύστημα, μπορεί να συνδυάσει την υβριδική τεχνολογία με τετρακίνηση, επιτρέποντας σας να πάρετε μία γεύση περιπέτειας.

Advertisement

Όλα αυτά, σε ένα πλήρες πακέτο στο οποίο η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη και εξασφαλίζεται με 6 αερόσακους, Dual Camera Brake Support με σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και προειδοποίησης εκτροπής αυτοκινήτου, Brake Assist αλλά και Hill Descent Control. Το Ignis συνδυάζει όλα τα παραπάνω με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χαμηλή κατανάλωση αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, απολαμβάνοντας τη γνώριμη ιαπωνική αξιοπιστία. Τιμή: από 14.680 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα SUV της Suzuki καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε οδηγού
Suzuki: Έκπτωση ίση με ολόκληρο ή μέρος του τέλους ταξινόμησης
Test: Suzuki Ignis 1.2 Dualjet Hybrid

Advertisement