Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κarenta: Νέο χρηματοδοτικό για SUV με χαμηλή μηνιαία δόση!

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κarenta: Νέο χρηματοδοτικό για SUV με χαμηλή μηνιαία δόση!

ΝΕΑ

Κarenta: Νέο χρηματοδοτικό για SUV με χαμηλή μηνιαία δόση!

ΝΕΑ

Οι προσφορές της Karenta έχουν ισχύ έως τις 31 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

Οι Volkswagen, Audi και Skoda έχουν μια πλήρη γκάμα SUV που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε απαίτηση και ξεχωρίζουν τόσο με το στυλ και την ποιότητα όσο και με τον πλήρη εξοπλισμό τους σε όλους τοους τομείς. Από την ασφάλεια και την υποβοήθηση μέχρι τη διασύνδεση και στην άνεση.

Αναμενόμενα λοιπόν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, ενώ πλέον η απόκτησή τους γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Και αυτό γιατί έως το τέλος του μήνα η Karenta προσφέρει τα SUV των VW, Audi και Skoda με συμφέρουσα προκαταβολή και ενδιαφέρουσα χρηματοδότηση.

Παράλληλα η προσφορά συνοδεύεται και από δύο πολύ ενδιαφέρουσες παροχές: τη δωρεάν επέκταση της εγγύησης για τέσσερα χρόνια καθώς και δωρεάν προγραμματισμένο σέρβις για 3 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Έτσι το VW Tiguan 1.5 TSI DSG Life που κοστίζει από 34.300 ευρώ είναι διαθέσιμο π.χ. με προκαταβολή 9.980 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα 131 ευρώ για 36 μήνες.

Το Audi Q3 Advance 35 TFSI των 150 ίππων STronic με τιμή 37.900 ευρώ μπορεί να αποκτήσει κανείς επίσης με προκαταβολή 9.980 ευρώ και μηνιαία δόση 244 ευρώ για 3 χρόνια.

Advertisement

Το Skoda Kamiq 1.0 TSI των 110 ίππων κοστίζει 21.750 και με προκαταβολή 6.253 ευρώ η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα 139 ευρώ για χρονική διάρκεια 3 ετών.

Advertisement

Κατά τη λήξη του δανείου προσφέρονται 3 επιλογές:

  • Αντικατάσταση του παλιού αυτοκινήτου, με την ελάχιστη εγγυημένη τιμή επαναγοράς, με νέο αυτοκίνητο και νέα χρηματοδότηση Auto Credit.
  • Διατήρηση της ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου με εξόφληση ή επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης.
  • Επιστροφή του αυτοκινήτου με εγγυημένη τιμή επαναγοράς.

Η προσφορά ισχύει και για τα άλλα SUV της γκάμας των VW, Audi και Skoda.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Volkswagen Tiguan 1.5 TSI ACT 150 PS DSG
Δοκιμή: Audi Q5 40 TDI Hybrid Quattro S Tronic
Δοκιμή: Skoda Karoq 1.5 TSI 150 ACT DSG

Advertisement