Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Supercar από την Mahindra με τις ευλογίες της Pininfarina

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Supercar από την Mahindra με τις ευλογίες της Pininfarina

ΝΕΑ

Supercar από την Mahindra με τις ευλογίες της Pininfarina

ΝΕΑ

Ο Ινδός κατασκευαστής αυτοκινήτων με το όνομα Mahindra, προετοιμάζεται σε τελικό στάδιο πλέον, προκειμένου να κάνει δυναμικό “μπάσιμο”, λανσάροντας, τόσο στην αμερικανική όσο και στην κινέζικη αγορά, ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό supercar, σχεδιασμένο από την εταιρία Pininfarina. 

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο πρόεδρος του Mahindra Group, Anand Mahindra, δήλωσε ότι το όχημα θα θα φέρει λογότυπα Pininfarina. «Εξετάζουμε τώρα τη δυνατότητα κατασκευής ενός ηλεκτρικού supercar, το οποίο θα φέρει την ονομασία Pininfarina. Σίγουρα ψάχνουμε να το πουλήσουμε στις ΗΠΑ», είπε.

Η Mahindra αγόρασε την Pininfarina με 28,1 εκατομμύρια δολάρια το 2015 και η εταιρεία πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος να διεισδύσει στις κινεζικές και αμερικανικές αγορές, είναι με ένα τολμηρό supercar που απευθύνεται στους πιο πλούσιους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

«Ο ανταγωνισμός στις Η.Π.Α. είναι σαν το παλιό τραγούδι του Frank Sinatra, αν το φτιάξεις, μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε. Έτσι, όταν πουλάτε αυτοκίνητα στις Η.Π.Α., είστε αναγκαστικά πιο ανταγωνιστικός», δήλωσε ο Mahindra.

Δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πιθανό σχέδιο του νέο supercar της Mahindra, αλλά αυτό θα μπορούσε να δανειστεί κάποια στοιχεία σχεδίασης από το Pininfarina H2 Speed Concept που παρουσιάστηκε στο περυσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Mahindra-Pininfarina-Supercar-tsiro-640Mahindra-Pininfarina-Supercar-back-tsiro-640