Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru Vizin Adrenaline Concept: Το life style παίρνει τα βουνά…

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru Vizin Adrenaline Concept: Το life style παίρνει τα βουνά…

ΝΕΑ

Subaru Vizin Adrenaline Concept: Το life style παίρνει τα βουνά…

ΝΕΑ

Η Subaru αποκάλυψε το Vizin Adrenaline Concept, το οποίο υιοθετεί τη νέα γλώσσα σχεδιασμού της εταιρείας “Bolder”. Μέσω της νέας φιλοσοφίας, η Subaru στοχεύει “να διευρύνει τις προοπτικές της μάρκας, να ορίσει τα χαρακτηριστικά των οχημάτων Subaru πιο εμφανώς και να προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση για τους επιβάτες”.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα νεανικό crossover με σπορ εμφάνιση. Η Subaru αναφέρει ότι το σχήμα του αμαξώματος παρουσιάζει ισχυρή δυναμική με προεξάρχοντα στοιχεία τον σχεδιασμό οροφής και τις περιμετρικές γραμμές του αμαξώματος. Η οροφή όχι μόνο φαίνεται cool, αλλά παράλληλα ενισχύει και τη δομή του αμαξώματος. Άλλες αξιοσημείωτες λεπτομέρειες είναι οι προβολείς και τα φώτα οροφής LED, η έλλειψη χειρολαβών στις πόρτες, οι κάμερες οπισθοπορείας, οι άσπρες ενδείξεις στις ζάντες αλουμινίου με τα τραχιά ελαστικά παντός εδάφους και η λογικά υψηλή απόσταση από το έδαφος. Το Subaru Viziv Adrenaline Concept λέγεται ότι συνδυάζει ιδανικά το life style με την ικανότητα οδήγησης εκτός δρόμου. Αυτό σίγουρα υποδεικνύει περισσότερες δυνατότητες από ότι μπορεί να προσφέρει ένα συνηθισμένο crossover.

Ίσως γι ‘αυτό το λόγο η Subaru αναφέρει ότι η μελέτη του συγκεκριμένου crossover ενθαρρύνει τον οδηγό να «οδηγήσει ελεύθερα στη φύση». Δυστυχώς, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία δεν λέει αν πρέπει ή όχι να περιμένουμε ένα μοντέλο παραγωγής βασισμένο σε αυτό το πρωτότυπο. Ελπίζουμε πάντως πως αυτό αργά ή γρήγορα θα συμβεί, διότι θα ήταν τεράστιο λάθος αν ένα τέτοιο φρέσκο σχέδιο χαθεί…

Advertisement
Advertisement