Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Subaru στην έκθεση Deepex

Ελλάδα 7:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Subaru στην έκθεση Deepex

ΝΕΑ

Η Subaru στην έκθεση Deepex

ΝΕΑ

Η Πλειάδες Motors, ο επίσημος διανομέας των αυτοκινήτων Subaru, συμμετέχει στην έκθεση Deepex, χορηγώντας τον Στέφανο Κόντο, τον καταδύτη και φωτογράφο της «μιας ανάσας» και δημιουργό της “On a single breath photography”.

Advertisement
Advertisement

Η σχέση της Subaru με τον Στέφανο Κόντο και τα έργα του πηγάζει από την κοινή αγάπη που τους συνδέει για τη μαγεία της περιπέτειας, την αποθέωση της φύσης και την ανακάλυψη «αχαρτογράφητων περιοχών».

Τόσο τα αυτοκίνητα Subaru, όσο και ο Στέφανος, ο καθένας στον τομέα του, φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τέτοιες αποστολές. Αφενός η φιλοσοφία της Subaru βασίζεται στην τέλεια συμμετρία, στο χαμηλό κέντρο βάρους, στην ασφαλή ευελιξία, στην εμπιστοσύνη και στην αξιοπιστία.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη ο Στέφανος Κόντος είναι εφοδιασμένος με εξαιρετική τεχνική και δεξιότητες, βαθιά κατανόηση του θαλάσσιου κόσμου και πάνω απ’ όλα έμπνευση από και για τη φύση. Μια ανθρώπινη μηχανή που δουλεύει ακατάπαυστα, ένα σύστημα που η Subaru θα ονόμαζε Symmetric All-Wheel-Drive!

Η έκθεση Deepex, με θέμα την Ελεύθερη Κατάδυση και το Ψαροντούφεκο, γίνεται στο στάδιο Taek-Won-Do Φαλήρου από σήμερα Παρασκευή 25/03 έως την Κυριακή 27/03 με εισιτήριο 5 ευρώ και ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή    25/3   11.00 πμ – 10.00 μμ
Σάββατο         26/3  10.00 πμ – 10.00 μμ
Κυριακή         27/3  10.00 πμ – 20.30 μμ

Advertisement

subaru deepex 600